Geri Dön
Byte sayesinde Vine geri dönüyor

Byte sayesinde Vine geri dönüyor

2013 yılında piyasaya çıkıp  ve hayatımıza birçok ‘ünlü’ ismi katan Vine, 2017 yılına kadar hayatımızdaydı. Ancak Twitter’ın satın alması sonrası Vine hayatımızdan bir anda çıktı. Ancak son gelen bilgi ile Vine 2 diyebileceğimiz bir uygulama çıkıyor; Byte. Android ve iOS için indirilebilir hale gelen Byte 6 saniyelik videolarla telefonlardaki yerini almaya başladı. Peki Byte nedir? Byte Türkiye’de indirilebiliyor mu?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Byte, Vine’ın boşluğunu dolduruyor

2017 yılında Vine’ın kapanmasının ardından uygulamanın meraklıları yeni bir Vine beklemeye başlamıştı. O dönem yeni bir uygulama çıkacağı söylentileri gerçekleşmemiş, günümüze kadar beklenmek durumunda kalınmıştı. Uygulama, Vine’ın ortak kurucularından olan Dom Hofmann tarafından geliştirildi ve Vine’ın sosyal medyada bıraktığı boşluğu doldurması amaçlandı. Kısa süre önce yaşanan bir gelişme, sonunda yıllardır süren bekleyişi sona erdirdi.

Byte nedir?

Kısa süre önce Android ve iOS için indirilebilir hale gelen Byte, kısa video severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. 6 saniyelik videolarla Vine’ın boşluğunu dolduracak gibi.

Byte Türkiye’de var mı?

Byte uygulaması henüz Türkiye’de indirilebilir değil ancak kısa bir süre içerisinde ülkemizde de aktif hale geleceği düşünülüyor. Byte’ın çıkışıyla yeni isimler de hayatımıza girebilir. Bakalım neler olacak.

Benzer İçerikler