Geri Dön
Demet Akalın neden kimseyle küs kalamıyor?

Demet Akalın neden kimseyle küs kalamıyor?

Survivor 2020'nin en sıkı takipçilerinden biri olan Demet Akalın'ın Evrim Keklik hakkında yaptığı yorumlar çok konuşulmuştu. Yarışma bittikten sonra buzlar eriyince insan "Demet Akalın neden kimseyle küs kalamıyor?" sorusunu soruyor haliyle...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Devreye Fatoş Keklik girmişti

Demet Akalın'ın Survivor'ı aşırı büyük bir heyecanla izlediğini artık birçoğumuz biliyoruz. Kendinden geçiyor Akalın. Ekran başında yarışmayı izlerken aklımızdan geçirdiğimiz düşünceleri çat diye tweet'ler eşliğinde herkese duyuruyor Akalın. Bu yıl da aynısını yaptı. Özellikle Evrim Keklik'e fena halde Molatik oldu. Konuyu "Beter ol!"lara kadar getirdi. Hatta devreye Evrim'in annesi Fatoş Keklik girmiş, Akalın'ın sözlerine çok kırılmış ve Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "Sizin de bir kızınız var" diyerek Akalın’a sitem etmişti.

Neden kimseyle küs kalamıyor?

Yarışma bittikten sonra Yasin Obuz sayesinde Akalın ile Keklik'in bir araya geldiklerini Survivor Evrim'den öğrendik. Ve hafiften şaşırdık. Ama asıl bombayı Akalın patlatmış. Akalın, Evrim Keklik'in annesine koltuk hediye ettiğini söylemiş. Akalın, "Annesine hemen bir tane çay takımı, güzel koltuklar gönderdim. Gönül almayı çok iyi beceririm" demiş. Akalın'ın bu söyledikleri şu soruyu sormamıza neden oluyor: "Demet Akalın neden kimseyle küs kalamıyor?"

Küsmelerinden, barışmalarından roman çıkar!

Akalın'ın küsmeleri ve barışmaları üzerine roman yazılır, roman... Kalp kırıyor sonra geri vites yapıyor. Sonra tam her şey unutulmuşken tekrar en başa dönülüyor. Ve en olmadık anda bir kez daha küsme sendromu yaşanıyor. Akalın'ın bağlanma, güvenme problemi olduğunu düşünüyorum artık. Evrim Keklik konusunda özellikle yarışmacının annesinin devreye girmesinden ötürü vicdanının sızladığını düşünüyorum. Akalın kötü niyetli değil ama fazla fevri bence. Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesinden sonra attığı tweet'te bile fazla fevri olmasının kurbanı olmuştu. Demet Akalın'ın huyu değişmez belki ama fevriliğini, aceleceliğini artık daha fazla törpülemesi gerekiyor. Söylediklerinin nelere yol açacağının hesabını kitabını yapma konusunda bir danışman, bir filtre şart Akalın'a.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler