Geri Dön
En iyi fotoğrafa 10 bin TL: Doğu Ekspresi 'treni kaçmaz'

En iyi fotoğrafa 10 bin TL: Doğu Ekspresi 'treni kaçmaz'

Doğu Ekspresi, kolay kolay kaybetmeyeceği bir popülerliğe ulaştı. Bir fotoğraf yarışması da hem bu popülerlikten besleniyor hem de popülerliğin devamlılığını hedefliyor. Birinci, 10 bin TL kazanacak.

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Uzun süredir havalı bir trendimiz var: Doğu Ekspresi... Kars'a kadar giden tren, epeydir dolu dolu. Trendeki herkes 'en güzel fotoğrafları' çekmek için birbiriyle yarışıyor. Instagram'la birlikte popüler olan Doğu Ekspresi, yolcularına iyi bir gezi ve görülecek güzel yerler dışında, farklı bir deneyim ve fotoğraf çekme tecrübesi de sunduğu için çok önemseniyor. Özellikle gençler, Doğu Ekspresi'ne büyük ilgi gösteriyor.

Haberin Devamı

Fotoğrafla popüler oldu, fotoğrafla büyüyecek

Doğu Ekspresi, fotoğrafla popüler oldu ve görünüşe göre fotoğrafla büyümeye devam edecek. Instagram'ın ve diğer sosyal platformların gittikçe 'görselleşen' yapısına entegre olan Doğu Ekspresi, pek çok kişinin Instagram profilini renklendirdikten sonra, artık fotoğraf yarışması düzenlemeye hazır.

Ankara-Kars arası

Mesela İstanbul ya da Ankara'dan yola çıkan bir kişi için Kars'a trenle gitmek apayrı bir deneyim. Coğrafi, tarihi, sosyal doku değişimlerini tren penceresinden izleyebiliyorsunuz. Bundan daha güzel bir deneyim zor bulunur.

Demiryolları ev sahipliğinde...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve TCDD Taşımacılık A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenecek 'Tam O An' başlıklı fotoğraf yarışması, Doğu Ekspresi'nin 'o an'larını belgelemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

"Tam fotoğraflık" diyordunuz, buyurun

Dığu Ekspresi'ne başından beri 'güzel fotoğraf kaynağı' gözüyle bakan herkes için, bu yarışma gerçek bir fırsat. Yarışmada birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Mansiyon ödülüne layık görülen 3 aday ise 3'er bin TL alacak.

Övdünüz, övdünüz şimdi işe koyulma zamanı.

andac.uzel@demirorenmedya.com

Bunlar da ilginizi çekebilir:

- Doğu Ekspresi hakkında merak edilen bilgiler
- Doğu Ekspresi nedir? Doğu Ekspresi'nin rotası ve bilet fiyatları
- Yeni trend: Doğu Ekspresi'nde selfie çekmek

Benzer İçerikler