Geri Dön
Euroleague Final Four 2019: Final Four maçları ne zaman?

Euroleague Final Four 2019: Final Four maçları ne zaman?

Turkish Airlines Euroleague'de 2019 sezonunun sona ermesine sayılı günler kaldı. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, CSKA ve Real Madrid'in karşılaşacağı Final Four maçları ne zaman, Euroleague final maçı hangi gün?

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Turkish Airlines Euroleague'de Final Four 2019 heyecanının başlamasına sayılı günler kaldı. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, yarı finalde karşılaşacak ve finale çıkacak iki takımdan biri, bu maçta belli olacak. Tarihte ilk kez iki Türk takımının Final Four'da karşılaşmasına şahit olacağımız turnuvanın bu özel serisiyle ilgili bilmeniz gerekenleri derledik.

Haberin Devamı

Efes-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Basketbol izleyicilerinin en çok sorduğu sorulardan biri, "Efes-Fenerbahçe maçı ne zaman?" sorusu.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı, 17 Mayıs Cuma TSİ 19.00'da oynanacak. Bu maçın galibi, aynı gün gerçekleşecek CSKA Moskova-Real Madrid maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

İki deneyimli Türk takımının karşılaşacağı bu maç, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da büyük bir ilgiyle takip edilecek. Anadolu Efes ilk kez Final Four'da mücadele edecekken, Fenerbahçe Beko ise son yıllarda Final Four'da yansıttığı başarılı profille dikkat çekiyor.

CSKA Moskova ve Real Madrid arasında oynanacak olan ikinci yarı final maçı ise aynı gün TSİ 22.00'da gerçekleşecek.

Final Four final maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Turkish Airlines Euroleague Final Maçı, 19 Mayıs Pazar günü 21.30'da oynanacak.

Üçüncülük maçı ise 18.30'da izlenebilecek.

Benzer İçerikler