Geri Dön
İşitme engelli bebeğin 'anne' mutluluğu

İşitme engelli bebeğin 'anne' mutluluğu

İşitme engelli 2 aylık bebek Charly'nin mutluluğu sosyal medyayı salladı, videoya denk gelen bizleri de gözyaşlarına boğdu...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

İşte o an...

Aslında her şey Charly'nin doğumuyla başladı. Annesi ve babası, Charly'nin seslere tepki vermemesi üzerine bir şeylerin ters gittiğini fark ederek soluğu doktorda aldı. Bebeğin işitme engelli olduğunu öğrenen anne ve baba tedavi için çözüm yollarını aradı. Kulağına cihaz yerleştirilen Charly için geri sayım başladı. Tarihi an anne ve babası tarafından videoya alındı.

İyi ki tanıklık ediyoruz

Dünya için küçük, Charly ve ailesi için kocaman, belki de dünyanın durduğu o an. Annesinin sesini ilk kez duyan Charly'nin mutluluğu ailesi için unutulmaz bir andı. Ve ne şanslıyız ki videoya alındığı için biz de o ana tanık olabiliyoruz. Hayat aslında ne kadar da güzel değil mi?

Aslında çok kolay

Bir bebeğin ilk defa bir ses duymasına verdiği olağanüstü saf ve masum tepkileri hayata bağlanmak için yeter de artar bile. Dert etmeye değmiyor hiçbir şey. Her şeyin çözümü aslında ne kadar da kolay. Önemli olan nefes almak ve yaşamak. Bu kadar basit.

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler