Geri Dön
Dan Bilzerian: Dünya düz değil yuvarlak

Dan Bilzerian: Dünya düz değil yuvarlak

Sosyal medya fenomeni ve profesyonel poker oyuncusu olan Dan Bilzerian, Dünya'nın düz değil yuvarlak olduğunu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Dünya'nın düz mü yuvarlak mı olduğu tartışmalarının sonu bir türlü gelmiyor. Düz Dünya Teorisi'ni savunanlar Dünya'nın aslında düz olduğunu ve NASA'nın fotoşoplu fotoğraflarla insanları kandırdığını öne sürüyor.

Haberin Devamı

Rus astronot Sergey Ryazansky geçtiğimiz aylarda ''Dünya'nın düz olduğu saçmalığına kim nasıl inanır?'' açıklamasıyla Düz Dünya Teorisyenleri'ni adeta yerden yere vurmuştu.

Daha önce NBA'de oynayan basketbolcu Kyrie Irving, Singapurlu model Tila Tequila, İngiliz kriket oyuncusu Freddie Flintoff ve rapçi B.o.B, Dünya'nın düz olduğunu düşündüklerini açıklamıştı.

Düz Dünya Teorisi'ne inan kişi sayısında patlama yaşanıyor!

Y kuşağının üçte birinin Düz Dünya Teorisi'ne inanıyor olması da şaşırtıcı bir başka gelişme.

En azından Y kuşağının ilgi ile takip ettiği bir isim olan, silahlara, pokere ve kadınlara olan ilgisiyle bilinen sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, Dünya'nın düz değil yuvarlak olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Bilzerian, Twitter hesabında paylaştığı notta şunları söyledi :''Arkadaşım uzaya gitmek için 5 milyon ödedi ve bana Dünya'nın fotoğraflarını gösterdi. Yemin ederim Dünya düz değil.''

Bilzerian, attığı tweette bahsi geçen arkadaşı olması muhtemel kişinin hesabından alıntı yapsa da tweetler korumalı olduğun için kullanıcılar herhangi bir şey göremedi.

Dan Bilzerian'ın da dahil olduğu Düz Dünya tartışmalarına bu gidişle Keeping Up with the Kardashians'ta bile yer verilecek!

MÖ. 384 - 322 yılları arası yaşamış Yunan filozof Aristoteles, o dönemin imkansızlıkları ile Dünya'nın yuvarlak olabileceğini öne süren ilk isim. O tarihten bu yana geçen ortalama 2 bin 400 yılda yaşanan bunca gelişme ve teknolojik atılıma rağmen hala bazı insanlar inatla Dünya'nın düz olduğunu savunmaya devam ediyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler