Geri Dön
Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumu kötüye mi gidiyor? Etkinlikler iptal edilmiş olabilir

Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumu kötüye mi gidiyor? Etkinlikler iptal edilmiş olabilir

Son haftalarda İngiltere Kraliçesi Kraliçe II. Elizabeth'in sağlık durumunda bazı sorunlar meydana geldi. Önce inzivaya çekilmek için saraydan ayrılacağı söylendi sonrasında da Kraliçe'nin sağlık durumunun iyi olmadığı. Kraliçe Elizabeth'in tekerlekli sandalye ile dolaştığı doğru mu?

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Tüm planlar iptal edilmiş!

Son zamanlarda Kraliçe Elizabeth'in sağlık sorunları nedeniyle yürümekte güçlük çektiğini hatta baston kullandığını görmüştük. İddialara göre Kraliçe artık hareketini tekerlekli sandalyeyle sağlıyor. Hatta Kraliçe halkın karşısına bu şekilde çıkmak istemediği için de önceden yapılmış tüm planları iptal ettirmiş. İddiaların ardından gözler elbette Kraliçe II. Elizabeth'in, kocası Prens Philip anısına düzenlenen etkinliğe katılıp katılmayacağına çevrildi. En çok merak edilen şey ise Kraliçe bu toplantıya katılırsa nasıl hareket edecek?

Kraliçe'nin Tekerlekli Sandalye kullandığı iddiasını ortaya atan kişi ise İngiliz oyuncu ve sunucu Christopher Biggins. GB News adlı programın konuğu olan Biggins, 95 yaşındaki Kraliçe hakkında şunları söyledi: "Kraliçe'nin etkinliklere katılmama nedeninin, tekerlekli sandalye kullanması olduğunu duydum".

Haberin Devamı


Aklına kardeşi geliyormuş

Kraliçe'nin yakınlarından bir kaynağın İngiliz Daily Mail gazetesine anlattığına göre, Kraliçe II. Elizabeth'in halkın karşısına tekerlekli sandalyeyle çıkmak istememesinin çok geçerli bir sebebi var. Kraliçe'nin kardeşi Prenses Margaret ölmeden önce tekerlekli sandalyeyle görüntülediği için kendi durumunun da kardeşini hatırlattığını söylüyormuş bu yüzden kimsenin karşısına tekerlekli sandalyeyle çıkmak istemiyormuş.

Kraliçe'nin, geçen sene hayatını kaybeden eşi Prens Philip için nisan ayında düzenlenecek olan anma törenine katılması çok önemliydi. İddialara göre Kraliçe bu programa katılabilsin diye bir plan yapılıyor.


Planlar yapıldı, görüntü alınmayacak

Söz konusu plana göre, restorasyona girecek olan Buckingham Sarayı'ndan çıkıp Windsor Kalesi'ne taşınan Kraliçe II. Elizabeth yeni konutundan helikopterle alınacak. Kraliçe, törenin yapılacağı Buckingham Sarayı'na helikopterle getirildikten sonra da tören alanına otomobille taşınacak. Aracından inip anma toplantısında oturacağı yere götürülecek ve bu süre içerisinde kurulan özel bir koruma kalkanıyla görüntülenmesine asla izin verilmeyecek.

Haberin Devamı

İddialar ne kadar doğru bunu hiçbirimiz yaşamadan göremeyiz, ilerleyen günlerde Kraliçe'nin anma törenine nasıl ve ne şekilde katıldığı bize gerçeği gösterecek...

Benzer İçerikler