Geri Dön
Prens Harry annesi Prenses Diana'yı övgüye boğdu

Prens Harry annesi Prenses Diana'yı övgüye boğdu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin haylaz çocuğu Prens Harry, asil olmanın kitabını yeniden yazdığını söylediği ve Paris'te geçirdiği elim bir kaza sonucu kaybettiği annesi Prenses Diana'dan övgüyle bahsetti.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Prenses Diana'nın ilginç hayat hikayesi her zaman takip edilen ve ölümünün ardından geçen onca yıla rağmen hiç gündemden düşmeyen bir konu oldu.

Haberin Devamı

Henüz 12 yaşındayken annesini kaybeden Prens Harry, ABD'nin Şikago kentinde ABD eski başkanı Barack Obama tarafından düzenlenen bir zirvede merhum annesi Prenses Diana'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Prens Harry yaptığı konuşmada annesi Prenses Diana'nın neden halkın prensesi olmayı istediğinden bahsetti.

Prens Harry bu durumu annesinin birçok kişi ile ortak yönlere sahip olması ve herkesi dinlemesi ile izah etti.

Annesinin daha önce hiç konuşulmayan konuları adını öne koyarak gündeme getirdiğini söyleyen Prens Harry , Prenses Diana'nın her zaman hiç kimsenin ilgilenmek dahi istemediği büyük sorunlara parmak bastığını ve bu anlayışı değiştirmek istediğini belirtti.

Hayırlı evlat Prens Harry'e göre annesi Prenses Diana eline hangi konuyu alsa bir etki bıraktı ve farkındalık yarattı.

Haberin Devamı

Prens Harry'nin ABD'li televizyon yıldızı olan sevgilisi Meghan Markle'a asil olmanın yöntemlerini öğrettiği öne sürülüyor.

Gazeteci Katie Nicholl, Prens Harry'nin sevgilisi Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'e nasıl davranacağı ve aynı ortamda neler yapması gerektiği konusunda eğitim verdiğini söyledi.

Her ne kadar Prens Harry, Kraliçe Elizabeth'e babaanne dese de Meghan Markle'ın ona Majesteleri demesi gerekiyor.

Majesty Magazine genel yayın müdürü Ingrid Seward, Amerikan ve İngiliz davranış biçimlerinin birbirinden farklı olduğunu, Meghan'ın sokakta yürürken yemek yiyemeyeceğini ve sakız çiğneyemeyeceğini üzerine basa basa vurguladı.

Meghan Markle, elti adayı Kate Middleton gibi bu zorlu eğitim sürecinde başarı ile çıkar mı çıkmaz mı zamanla göreceğiz.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler