Geri Dön
'10 Bin Adım' dizisinde bizi ne bekliyor?

'10 Bin Adım' dizisinde bizi ne bekliyor?

Yerli dizilerin gereksiz uzunluğundan şikâyetçi olanların imdadına elbette dijital video içerik platformları yetişti. Bu ümit veren 'kısa'lıkta dizilerden biri de '10 Bin Adım' dizisi olacak. Peki Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrolü paylaştığı '10 Bin Adım' dizisinde bizi ne bekliyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar başrolde

2021'e "Yine de her şeye rağmen yola devam!" mottosuyla giriyoruz. Umutluyuz. Peş peşe gelen yeni projeler ise bizleri heyecanlandırıyor. Bu heyecanlandıran işlerden biri de Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'dan gelmiş. İkili güçlerini birleştirmiş ve ortaya '10 Bin Adım' dizisi çıkmış. 2021'in ilk ayında yayınlanması planlanan dizi -sıkı durun- yaklaşık 10'ar dakikalık bölümlerden oluşacak.

"Günde 10 bin adım"a uyan iki eski sevgili

Dizinin mimarları da yine Günaydın ve Çınar olmuş. İkilinin özgün fikirlerinden yola çıkarak yazdığı bu projenin başrolünü de yine kendileri üstlenmiş. '10 Bin Adım'da bizi ne bekliyor peki? Dizide, son yıllarda uzun ve sağlıklı yaşamın formülü olarak bizlere sunulan "Günde 10 bin adım" önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet'in yol arkadaşı olma hikâyesi anlatılacakmış.

10 dakikalık olması çok büyük artı

Uyarlama bir dizi olan '1 Kadın 1 Erkek'in ilk bölümlerini hatırlayın. O da 15'er dakikalık bölümlerden oluşuyordu ve bizleri nasıl da kendine bağlamıştı. Sonra uzattılar ve tadı kaçtı. '10 Bin Adım' ise gayet güncel bir konuyu yakalıyor. Üzerine iki tane çok sevdiğimiz oyuncuyu bizlerle buluşturuyor. Benim beklentim tavan yapmış durumda. Dizinin en büyük artısı da sadece 10 dakikalık bir dizi bölümünün de gayet 'olabilir' olduğunu bizlere kanıtlama çabası içine girmesi. Umarım beklentileri karşılayan bir iş olur. Teoride zaten heyecan yarattı bakalım pratikte de sempatimizi kazanabilecek mi...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler