Geri Dön
Ayca Öztürk'ün 'Sorgu'su nasıl olmuş?

Ayca Öztürk'ün 'Sorgu'su nasıl olmuş?

Geçtiğimiz haftalarda Gerçek Kesit’in efsane ismi Cahit Kaşıkçılar, Youtube kanalında yeni programa başladı. Sorgu ismiyle yayınladığı programda ilginç konular ve konuklar bizlerle buluşuyor. Bu haftaki konuğu yine Gerçek Kesit’ten tanıdığımız Ayca Öztürk. Söyledikleri, itirafları, anıları ile dikkat çekti Ayca Öztürk. Biz de Ayca Öztürk’ün Sorgu’suna Molatik olduk…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Gerçek Kesit’in efsane kemik kadrosu vardır, bilenler bilir. Sarı Bıyık, Kaleci Saçlı Adam, Beyaz Çorap, Hacer… İşte Hacer’i Ayca Öztürk canlandırmıştı yıllarca. Aslında her bölüm başka bir ismi oluyordu Ayca Öztürk’ün ancak nedense oynadığı Hacer karakteri en çok akıllarda kalan oldu.

Haberin Devamı

Bursa'yı sevmemiş

Aslında çocukluğu Tekirdağ’da geçmiş Ayca Öztürk’ün. Sorgu sırasında söylediği kendisi orada çok mutlu hissetmiş. Gerçek Kesit’in çekildiği Bursa’yı hiç sevememiş, “Bana göre değil büyük şehir. Daha çok küçük şehirlerde rahat ediyorum” demesi ilginç anlardan biriydi. İlginç anlardan biriydi. Yıllarca yaşadığı şehri sevememiş olması, mecburiyet hissettiğini gösterdi bana. Tabii ki mecburiyet ailesiyle yaşamasından ötürüydü.

Büyük travma yaşamış

Aşk meşk ile gençlik yıllarına kadar pek ilgilenmemiş. Ancak yaşadığı büyük aşk ise onda bir travma yaratmış. Tam “Aşkı buldum” derken yaşadığı olay gerçekten büyük bir dram. Tam bir Gerçek Kesit senaryosu gibiydi Ayca Öztürk’ün yaşadıkları. Daha fazla detay vermiyorum merak edenler Sorgu’da izleyebilirler.

Haberin Devamı

Onlar da bizlerden biri

Ünlü insanların da bizler gibi olduklarını gösterdi Ayca Öztürk. Acıları, güzellikleri, güldükleri, ağladıkları şeylerin var olduğunu. Karşımızdaki insanın da belirli bir geçmişi olduğunu, hissiz canlılar olmadığını anlattı. Bakalım diğer bölümlerde Sarı Bıyık abimiz kimleri konuk edecek…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler