Geri Dön
Beklenen gün geldi: Vatanım Sensin bugün başlıyor

Beklenen gün geldi: Vatanım Sensin bugün başlıyor

Vatanım Sensin'in merakla beklenen yeni sezonu bugün Kanal D'de başlıyor. Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak'ın başrollerde yer aldığı dizi ikinci sezonu Sevr Anlaşması ile açıyor. Herkesin merak ettiği soru ise, yeni bölüm fragmanlarında Azize neden yok?

Rüya Salik
Rüya Salik

Yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı 'Vatanım Sensin'de bu sezon 1919-1920 yılları; yani Sevr Antlaşması dönemi anlatılacak. Sezon finalindeki soruların da yanıt bulacağı dizide, Yunan karargâhında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet (Halit Ergenç), aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacak. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik (Onur Saylak) ise kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönüyor. Azize (Bergüzar Korel) hakkındaki gerçekler ise herkesi merak ettiriyor.

Haberin Devamı

Son bölümde Komutan Cevdet, Yunan askerlerine ateş açmış, kan gövdeyi götürmüştü. Kendisi de yaralanmıştı. Sonra bir resim gösterdiler, Cevdet resimde yaralı, ayakta duruyor. Bir tarafında Hilal, bir tarafında ise Azize var. Oysa fragmanda Cevdet yine Yunan tarafına geçmiş, Hilal hala babasını hain biliyor. Hilal’in bu sezon ön planda olacağının sinyalini üç fragmandır veriyorlar.

Kafalardaki sorulardan biri işte bu... Cevdet'in o kadar bombadan, yetmedi bir de yangından, silah kurşunundan nasıl kurtulduğu. Fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla ikinci sezonda da vuruluyor. Ama eminiz ki yine ölmeyecek. Adeta dokuz canlı.

Yeni sezon kadrosuna Levent Can, Ufuk Bayraktar, Şükran Ovalı ve Serhat Özcan'ı dahil eden Vatanım Sensin'in kısacık fragmanları bile seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

Haberin Devamı

TWITTER AHALİSİ NE DİYOR?







Benzer İçerikler