Geri Dön
Fi’nin yeni sezonu Çi dizisine Irmak Ünal katılıyor

Fi’nin yeni sezonu Çi dizisine Irmak Ünal katılıyor

Öncelikle dikkat spoiler içerir. Azra Kohen’in çok satan ,Çi, Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Çi dizisi bomba gibi bir 5. bölümle karşımıza çıkmıştı. 5.bölümde öyle sahneler yaşandı ki, herkes 6. bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Büşra Özbelli
Büşra Özbelli

Puhu Tv, 6. bölüm yayın tarihini sosyal medya üzerinden duyurdu. Buna göre Çi, 6. bölüm bu hafta değil, 27 Aralık tarihinde yayınlanacak. Ayrıca diziye Irmak Ünal’ın katılacağı konuşuluyor. Irmak Ünal’ın senaryoyu incelediği ve kısa sürede kararını açıklayacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Umarım Irmak Ünal diziye Can Manay’ın eski sevgili olarak girmiyordur. Çünkü beşinci bölümde gördüğünüz üzere Can Manay’ın eski sevgililerinin başına gelenler ortada.

Beşinci bölümde neler olmuştu? Deniz’in İstanbul’a dönmesi ile birlikte Duru ile yakınlaşmaları Can Manay’ı huzursuz etmeye başladı. Özge, Can Manay’ın foyalarını ortaya çıkarmak için eski sevgilisi Billur ile anlaştı. Billur, Özge’nin çalıştığı kanala gelecek ve Can Manay’ın ona yaptığı işkenceleri canlı yayında anlatacaktı. Ancak Can Manay durumu fark etti ve Duru’yu kaybetme korkusuyla Billur’u asansörde boğarak öldürdü. Ve bütün delilleri yok etti.

Yani 5.bölümde Can Manay’ın psikopat tarafı tüm çıplaklığıyla izleyiciye sunuldu. Çi 6.bölümü merak içinde bekliyoruz.

Benzer İçerikler