Geri Dön
Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası!

Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası!

Bütün dünyayı ele geçiren Game of Thrones fanatikliği şu aralar tam zirve noktasında. Final sezonundan tatmin olmayan dizi hayranlarının sabrı artık taştı. Son bölümünün yayınlanmasına günler kala, bu sezonunun yeniden çekilmesi için imza kampanyası başlatıldı.   Dikkat: Spoiler içerir!

Rüya Salik
Rüya Salik

Game of Thrones'un finali bundan belki yıllar önce planlandı ve aylar önde çekildi, kurgulandı, yayınlanmak üzere rafa kaldırıldı. Hayranlar da bu süreçleri iyi bilmesine rağmen, sırf ne kadar tepkili olduklarını göstermek için, "Game of Thrones'un son sezonu yetenekli yazarlar tarafından tekrar yazılsın" adlı bir imza kampanyası başlattılar. Kampanyanın açıklamasında şöyle deniliyor: "“David Benioff ve DB Weiss, kaynakları olmadan (yani kitaplar) yetersiz olduklarını kanıtladılar. Bu dizi anlamlı bir son sezonu hak ediyordu. HBO, ümitlerimizin gerçekleşmesini sağla!"

Haberin Devamı

Bu tür troll hareketler, sadık Game of Thrones hayranları düşünüldüğünde pek de şaşırtıcı değil aslında. Geçen sezonda da bazı ölümler sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşanmış, son olarak Cersei Lannister'ın ölümünün bu kadar basitçe (resmen kafasına moloz düşerek) gerçekleşmesi herkesi sinirlendirmişti.

Game of Thrones 8. sezon yeniden çekilsin kampanyası

Şu ana kadar 25 bin kişi kampanyaya destek verdi. Ancak asıl komedi, yorumlarda yaşanıyor. İnsanlar yorum kısmında, niçin imza attıklarını açıklıyorlar.

Mesela Avusturalya'dan biri, "Sırf seyirci şaşırtmak için 8 yıllık karakter gelişimini çöpe atmayın, yazık!" diye yazmış. Bir başkası, "İmzaladım; çünkü düzgün bir hikaye anlatımı istiyorum. Eskisi gibi uzun ve derin diyaloglar istiyorum. Tüm karakterlere kendilerine yakışan bir şekilde son yazılmasını istiyorum. Üzerimizde bir miktar etki bırakan ölümler yazılsın istiyorum" diyor.

Haberin Devamı



Yazarlar Benioff ve Weiss'ın sadık hayranlarını geri kazanmak için bir bölüm hakları kaldı. Yani final...

Televizyon tarihinin en büyük dizilerden biri olarak kabul edilen Game of Thrones için, hayranlarının destansı bir son izlemeyi hak ettiği konusunda hepimiz hemfikiriz...

Benzer İçerikler