Geri Dön
'Kırmızı Oda'da Recai şimdi ne yapacak?

'Kırmızı Oda'da Recai şimdi ne yapacak?

'Kırmızı Oda'nın 28. bölümünde sırayla Kumru'yu, Pınar'ı ve Delikanlı Sadi'yi dinledik. Kumru ve Pınar'ın hikâyeleri biterken Sadi'nin hikâyesi yeni başlıyor gibiydi. 'Kırmızı Oda'da, Sadi'nin hikâyesi nasıl bitecek? Recai şimdi ne yapacak? Gelin, hep birlikte öğrenelim.

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Kumru'nun hayatı yoluna girdi


'Kırmızı Oda'nın ilk konuğu Kumru'ydu. Kumru'dan geçen hafta evden Yavuz'la nasıl kaçtığını öğrenmiştik. Yavuz'la olan hikâyesini de biliyoruz. Kumru bizlere bu bölümde Yavuz'dan sonraki hayatını nasıl kurduğunu anlattı. Babaannesi gibi çok iyi bir kadınla karşılaşmış Kumru. Onunla birlikte çalışmış, ona yardım etmiş. Kadın onu resmen evladı gibi görmüş, sevmiş. Hatta Kumru ilk başta yalan söylemiş kadına, "Eğer olanları anlatırsam beni evden atar" diye. Fakat sonrasında gerçeği söylediğinde de kadın Kumru'nun hep yanında olmuş. Bizler bu bölümde Kumru'nun "Hayatımın en büyük şansı" dediği kocasıyla da nasıl tanıştığını öğrendik. Kumru her şeyi yoluna soktu gibi. Bakalım başından geçenleri kocasına anlatacak mı?

Recai ne yapacak?


İkinci olarak ise Pınar'ın hikâyesini dinledik. Pınar bu bölüm gördüğü rüyayla birlikte bir aydınlanmaya girmiş. Rüyasında kendisini bir nezarethanede gören Pınar, anahtarı bulmak için nasıl uğraştığını da görmüş ve kendi kendini oradan çıkarmış. Bütün bu olanlar nihayetinde ayakları yere daha sağlam basan, kararlarını daha doğru veren bir Pınar olarak çıktı karşımıza. Fakat bu defa asıl tokatı Recai yedi. Tabir-i caizse tam "Kaybettiğin kıza dön bir bak" olayı oldu Recai'de. Çünkü Recai, Pınar ona tekrardan döner diye boşanma davası açmış, güya kendine gelmeliymiş. Çocuk oyuncağı mı boşanma davası Allah aşkına. Pınar'dan da bırakma şokunu yiyince kaldı Recai öyle dımdızlak. Doktor Hanım, Recai'yi terapi için davet etti ama Recai sert bir tavır gösterdi. Bakalım 'Kırmızı Oda'da, Recai şimdi ne yapacak?

Sadi neler yaşadı?


Üçüncü ve son olarak bizler Sadi'nin hikâyesini dinledik. Geçtiğimiz bölüm sokakta yaşamaya nasıl karar verdiğini anlatan Sadi, bu bölümde sokakta neler yaşadığını anlattı. Köpeğiyle birlikte sokakta nasıl hayatta kaldığı macerasına tanık olduk Sadi'nin. Bir de Miço'yla tanıştık bu bölüm. Miço, Sadi'ye sokakta abilik yapan, onunla yemeğini paylaşan ve Sadi'nin hayatında çok büyük bir yer kaplayan biri. Güllük gülistanlık bir hayat sürerlerken Miço'yle bir şeyler ters gitmiş ama biz neyin ters gittiğini tam olarak bilmiyoruz. Miço'nun başına neler geldi? Sadi sokakta daha neler yaşadı? Diğer bölümlerde öğreneceğiz.

Fazilet.Senol@milliyet.com.tr
twitter.com/SenolFazilet
instagram.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler