Geri Dön
'Leyla ile Mecnun' geri dönse aynı şekilde etkiler mi?

'Leyla ile Mecnun' geri dönse aynı şekilde etkiler mi?

'Leyla ile Mecnun'… Son dönem Türk komedileri içerisinde belki de en başarılı eserdi. Tarzı, komedisi, göndermeleri ile efsane haline geldi. Kendi kültünü oluşturan 'Leyla ile Mecnun' için gelen son haberler hayranlarını heyecanlandırdı. Exxen’de yeniden çekilmeye başlanacağı söylenen 'Leyla ile Mecnun' aynı etkiyi yaratır mı? Gelin Molatik olalım…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son 10 yılda yayınlanan, bana göre en kaliteli içerik 'Leyla ile Mecnun’du. Saçma sapan, uzun uzadıya bakışmaların olmadı, absürt komedinin doruk noktalarında gezen, başarılı bir senaryo ürünüydü. Yaşanan aksaklıklar sonrası senaryo biraz değişmiş ancak yine de belirli yolda ilerlemişti. Gelen son haberse Leyla ile Mecnun’un yeniden çekileceği yönünde.

Haberin Devamı

Exxen ile geri dönüyor

Son dönemde adından söz ettiren Exxen, bu defa da 'Leyla ile Mecnun' ile görüşüyormuş. TV100'den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Acun Ilıcalı efsane dizi için harekete geçmiş ve ekibi yeniden toplamaya karar vermiş. İlk adım olarak da dizinin haklarını almış Acun Ilıcalı.

Büyük bir 'Leyla ile Mecnun' izleyicisi olarak bu haber beni çok heyecanlandırmadı açıkçası. Zamansız sona ermesi ardından çok üzülmüştük evet, mamafih sonunu Burak Aksak bizlere söyledi. Hikâyenin sonunu biliyoruz. Eee? Bu durumda merak unsurumuz yok olmuş durumda.

Hadi diyelim bir yerden bağladılar, yeni Leyla kim olacak? Polat Alemdar gibi Elif’ten sonra kaç kadın girdi hayatına Mecnun’un? Yeni bir Leyla bulunca iyice bıktırmayacak mı bizleri? Ben sıcak bakmıyorum bu yüzden. O günler geride kaldı, yaşadık izledik ve bitti. Aynı ekiple yeni bir proje olursa daha tatlı olur. Tıpkı 'İşler Güçler’den sonra 'Kardeş Payı’nın yayınlanması gibi.

Haberin Devamı

O gemi geldi İsmail Abi!

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler