Geri Dön
MasterChef Duygu Acarsoy neden nişanlısıyla barıştı?

MasterChef Duygu Acarsoy neden nişanlısıyla barıştı?

MasterChef'e bu yıl damga vuran isimlerden biri elbette Duygu Acarsoy oldu. Programda nişanlısı tarafından ihanete uğradığını açıklayan Acarsoy, sevgilisiyle barıştıklarını duyurmuş. İyi de neden? Duygu Acarsoy neden bu bilgiyi bizlerle paylaştı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Tüm gözler onda!

MasterChef yarışması sayesinde tanıdığımız Duygu Acarsoy, bu yılın en tartışılan ekran ünlülerinden biri olmayı başardı. Programdaki itirafları, elenmesi ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla son günlere damga vuran bir isim olmayı başardı Acarsoy. Programda nişanlısı tarafından ihanete uğradığını açıklayan Duygu Acarsoy, kariyeri için yemeğine bilerek fazla tuz katınca ve jüri tarafından elenince herkesin konuştuğu bir isime dönüşmüştü.

"Nişanlımın eski sevgilisi oyun yapmış"

Acarsoy son olarak bir Youtube kanalına konuk olmuş. Ve bombayı patlatmış. Nişanlısı ile yeniden barıştığını ve yakın zamanda evleneceğini söylemiş Acarsoy. Herkesin "Nasıl yani?" dediğini duyar gibiyim. Gerçekten de ama nasıl yani? Acarsoy, Youtube'da şunları söylemiş: "Nişanlımı arayıp 'Sen nasıl bir saçmalık yaptın?' diye sordum. Çocuğu hiç dinlemeden telefonu. Yüzüne kapattım ve yüzüğü attım. Aradan birkaç gün geçip sinirim yatıştıktan sonra nişanlım aradı. 'Bu durumun olmadığını ispatlayacağım. Bunun için de her yolu deneyeceğim' dedi. Nişanlımın eski sevgilisi ayrılmamız için böyle bir oyun yapmış. Keşke önce birlikte olduğum kişiyi dinleseydim. Bunu yapmayarak hata ettim."

Kendini koruma altına almış

MasterChef Duygu Acarsoy, nişanlısının eski sevgilisi yüzünden ortalığın karıştığını söylemiş ve öz eleştirisini yapmış. Buraya kadar her şey güzel. Ama biz neden bu kadar haberdar oluyoruz bu gelişmelerden? Acarsoy akademik kariyer hedefinde olduğunu söylemedi mi? Neden fenomenlerin 'etkileşim' yolculuğunu hedefler gibi her gün bir yeni bombayla gündeme geliyor? Sosyal medya kullanıcıları Duygu Acarsoy'un inandırıcı olmadığını savunuyor şu anda. Ona inanır ya da inanmazsınız ama bence "Olur da evlenirsek daha büyük problem olmasın, barıştığımızı itiraf edeyim" diyerek kendini korumaya almış bence Acarsoy. Yani "Tüm Türkiye bizi ayrı zannediyor ama gerçeği söylememiz lazım" kafasında. Yine de bu gelişmeyi bizlerle paylaşması onun sosyal medya etkileşimini hedeflediği gerçeğini ortadan kaldırmıyor tabii...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler