Geri Dön
Nisa'sız bir Survivor 2020 olabilir miydi?

Nisa'sız bir Survivor 2020 olabilir miydi?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in bu sezona damga vuran isimlerinden biri elbette Nisa Bölükbaşı oldu. Acun Ilıcalı gibi bir televizyoncu onu 'dünyanın en zor yarışmacısı' ilan etti. Peki Nisa'sız bir Survivor 2020 olabilir miydi gerçekten? Acaba iyi bir uyum içerisinde mutlaka bir uyumsuzluk da olması gerekiyor mu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Nisa bu sezona damga vuran isimlerden biri

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yarışmacıları özellikle bu Corona sürecinde hepimize ilaç gibi geldi. Bilhassa 'Gönüllüler' takımındaki neredeyse her isim fenomen olma yolunda ilerliyor. Yasin, Evrim, Cemal Can, Barış ve Nisa gibi isimler, bu yıl Survivor hasretimizi epey gideriyor diyebiliriz. Bu isimler arasında yer alan Nisa Bölükbaşı için ise ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Çünkü Nisa, takımıyla yaşadığı uyumsuzlukla bu sezon epey konuşuldu.

"Dünyanın en zor yarışmacısı"

Acun Ilıcalı da katıldığı bir canlı yayında Nisa'ya dair enteresan şeyler söylemiş. "Nisa'sız bir Survivor düşünüyorduk" diyen Ilıcalı, "Genç bir kardeşimiz, Türkiye'de büyümemiş. Onun verdiği bir kültür farkı var. Herkes aynı olmak zorunda değil ama dünyanın en zor yarışmacısı. Devam etmek çok zor. Herkes kaldıramaz. O yüzden bununla ilgili inanılmaz zorluklar yaşadı. Orada ben 2-3 stratejiyi birlikte uyguladım. Bazen yeri geldiği yerde 'gidersen git' dedim. Çünkü bazen o kartı atmak zorundasın" diye konuşmuş.

Uyumsuzluk şart!

Nisa'sız bir Survivor 2020 olabilir miydi? Bence olamazdı. Çünkü böyle bir formatta mutlaka uyumsuz, zorlanan yarışmacılara ihtiyaç var. Nasıl 'İşte Benim Stilim'in ilk sezonunda Nur Bozar ayrıksı bir karakter olduysa, her yarışmanın içinde de böyle bir isme ihtiyaç var. Nisa'sız bir Survivor 2020 ben düşünemiyorum açıkçası. Mutlaka birilerinin de tırnak içinde negatif tutumlar sergilemesi, o uyumsuzluk sayesinde de ortaya şahane bir reality show çıkması gerekiyor. Ilıcalı büyük bir televizyoncu. Matematiği biliyor. Nisa gibi zor bir yarışmacıyı yarışta tutması onun başarısını kanıtlıyor. Nisa'yı seversiniz, sevmezsiniz, o size kalmış ancak onun gibi 'uyumsuz' bir karakterin de Survivor 2020'ye çok şey kattığını düşünüyorum. Bu da bize 'uyumsuzluğun uyumu'nu kanıtlıyor diyebiliriz. Müthiş bir uyum için mutlaka bir yerde bir uyumsuzluk olması gerekiyor sanki. Sizce de öyle değil mi?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler