Geri Dön
Sinem Kobal tarzı dövüşme rehberi

Sinem Kobal tarzı dövüşme rehberi

Yeri geldiğinde Türkiye'den de lolitalar çıkabileceğini ilk olarak 'Dadı' dizisinde bizlere gösteren Sinem Kobal, yıllar geçtikçe oyunculuğunu geliştirdi ve bir 'güzellik abidesi' olarak anılmaktan çıkıp sahiden 'oyunculuğuyla' gündeme gelmeye başladı. Takdir ediyoruz! Fakat son dizisi Yüz Yüze'de öyle bir dövüş sahnesi vardı ki hem sosyal medyada viral oldu, hem de oyunculuğu tekrar eleştirilmeye başlandı.

Rüya Salik
Rüya Salik

Show TV'nin iddialı dizisi Yüz Yüze nihayet başladı. Sinem Kobal'ın ekrana dönüşünü müjdeleyen dizinin ilk bölümünde Sinem Kobal'ı dövüşürken izleme 'şansı' bulduk. Zira kendisi deneyimli bir polisi canlandırıyor. Dizinin konusu da mafya-polis sarmalı denkleminde devam edecek gibi görünüyor. Belli ki ilerleyen bölümlerde daha çok tekme-tokat göreceğiz Sinem Kobal'dan. Ancak umarız, ilk bölümdeki kadar gevşek ve komik olmaz o yumruklar!

Haberin Devamı

Derin bacak yırtmacı ve göğüs dekolteli kıyafetiyle adamları teker teker indiren Kill Bill Sinem iş üstündeyken ne cool'luğundan, ne güzelliğinden ne de 'demir yumruklarından' ödün veriyor. Ve haliyle insan düşünmeden edemiyor. Biz olsak kesin elbisemizin bi' yeri cart diye yırtılır, bi' yerlerimiz ortaya çıkar, rezil olduğumuzla kalırdık. Ama işte söz konusu Kill Bill Sinem olunca her şey yolunda gidiyor.

Normalde aksiyon sahneleri için bir koreograf ile çalışılır ama Türk dizi sektöründen böyle bir vizyon elbette ki beklemiyoruz. Ama en azından komik olmamalarını bekliyoruz, e onu da mı beklemeyelim, ne yapalım? Bakınız son filmi Atomic Blonde'da dövüş sanatlarının dibine vuran Charlize Theron neler yapıyor...

Haberin Devamı

Atomic Blonde'daki dövüş sahnesini sindirdiyseniz bir diğer örneğe geçeceğim. Bir başka 'efsane Türk tarzı dövüş'üne yıllar önce bir dizide Arda Kural imza atmıştı. Hemen izleyelim de biraz gözümüz gönlümüz açılsın!

Konuyu toparlayacak olursak; Yüz Yüze sadece bu sahnesiyle değil genel olarak da pek beğenilmemiş görünüyor. Dizi ilk bölümüyle Total'de 13'üncü, AB'de ise 11'inci oldu. Uzun ömürlü olmayacak gibi...

Benzer İçerikler