Geri Dön
Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi?

Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi?

Survivor yıllardır bir ekran klasiği haline gelmiş olsa da pandemi döneminde evlere kapanmamız neticesinde 2020 versiyonunun yeri bir başka oldu. Şimdi sıra Survivor 2021'de. Bakalım Survivor 2021, Survivor 2020'yi geçebilecek mi...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

9 Ocak'ta ekranda olacak

Survivor 2021'e ilişkin detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu yıl da tıpkı geçen yılda olduğu gibi yine bir 'Ünlüler-Gönüllüler' formatıyla karşımıza çıkacak Survivor 2021. Geri sayımın başladığı, hazırlıkların son gaz devam ettiği Survivor 2021, MasterChef Türkiye biter bitmez ekranda olacak. Yani bu ne demek? 9 Ocak 2021'de Survivor 2021'nin ilk bölümü ekranda olacak.

Ünlüler kadrosu zengin

Peki bu yılki Survivor'da kimleri göreceğiz? Şimdilik belli olan isimleri sıralayalım... Son günlerde 'mini etek' tartışmasıyla adından söz ettiren oyuncu Öykü Çelik kadronun en dikkat çeken kadın yarışmacısı. Erkeklerde de en dikkat çeken isim adını 'Issız Adam' filmiyle duyuran, filmin başarısı sayesinde bir anda tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isme dönüşen Cemal Hünal. Bu iki dikkat çeken isim haricinde 'Aşk-ı Memnu'dan hatırlayacağımız Batuhan Karacakaya ve yaptığı skeçlerle herkesin dikkatini çeken Hayrettin de kadroda.Bir diğer ilginç isim de MasterChef Türkiye'den erken elenen Celal Sarıgül. MasterChef Celal'in 'Gönüllü' mü yoksa 'Ünlü' mü olacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu yılki 'Gönüllüler'den de fenomen isimler çıkacak mı?

Ünlüler cephesindeki isimler aslında gayet ilgi çekici. Bu açıklanan isimler sizi hayal kırıklığına uğratmamalı. Çünkü önümüzde 'Gönüllüler'in fenomen haline geldiği bir Survivor 2020 gerçeği var. Survivor, ekrana yıldızlar kazandıran önemli bir programa dönüştü son yıllarda. Cemal Can'dan Nisa'ya pek çok yıldız yaratmayı başardı Survivor 2020. Dolayısıyla Survivor 2021'nin başarısını da 'Ünlüler'den çok 'Gönüllüler'in performansı şekillendirecek gibi bir his var içimde.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler