Geri Dön
Survivor bitince insanlar ne yapacak?

Survivor bitince insanlar ne yapacak?

Yıllardır ekranlarımıza gelen Survivor’ı birçok kişi severek takip ediyor. Kah seviniyor kah üzülüyor. Heyecandan yerinde duramayanlar oluyor. Ancak finale doğru geliyor yarışma. İnsanlar Survivor bitince neler yapacak? Survivor kahramanları unutulmaz olacak mı?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Baştan söylemek istiyorum. Şimdiye kadar izlediğim tek Survivor 2005 yılındaki oldu. Yani 15 senedir herhangi bir şekilde oturup takip etmişliğim yok. Ancak ister istemez bir yerinden denk geliyor insan. Özellikle de “internet ve sosyal medya” ile içli dışlı bir işiniz varsa.

Haberin Devamı

Twitter’da Facebook’ta Instagram’da hatta TikTok’ta Survivor paylaşmayan ‘fenomen’ hesap yok ki. Çünkü alıcısı çok fazla, takip edenler yığınla. İnsanları bu kadar etkileyen bir program Survivor. Heyecanı, yarışmacıları kısa sürede ağızlara sakız oluyor. Peki, insanlar Survivor bitince ne yapacak?

Hangi günler çıkıyor fikrim yok ancak insanlar çıktığı akşamlar ekrana kilitleniyor. Kimi ünlüleri kimi gönüllüleri tutuyor. Tutulan takımda bile ‘gıcık’ olunan bir isim ortaya çıkıyor. Ancak her şey gibi Survivor da bitecek bir yerde. İnsanları ekran başına toplayan bu programdan sonra insanlar bir boşluğa düşecek gibi. Sonuçta saatlerce kim birinci olacak, kim elenecek diye insanlar bekliyor.

Bu yıl pandemi dolayısıyla evde de oturmak zorunda kalınca iyice kaptırdı insanlar kendisini programa, çünkü geceleri dışarı çıkılamıyor. “Madem öyle en iyisi Survivor izleyelim” diyorlar. Daha bir bağlılık oluştu yarışmacılarla. Nisa’yı sevenler, Sercan’ı tutanlar, Cemal Can fanatikleri oluştu.

Haberin Devamı

Bittiği zaman oluşacak boşlukta, insanlar daha farklı şeylerle ilgilenecekler. Yarışmacıları bir süre daha konuşacaklar. Sonuçta aşk meşk gırla gidiyor gibi yarışmada. Ama diğerleri gibi bir süre sonra unutulurlar. Geçen yarışmalarda da “kavga” edilen isimleri hangimiz hatırlıyor? O yüzden sadece izlemek yeterli, çok da abartmamak lazım olayları. Nisa, Sercan, Cemal Can bir süre daha konuşulur sonrası…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler