Geri Dön
Cardi B'nin Osmanlı'ya ilgisi nereden geliyor?

Cardi B'nin Osmanlı'ya ilgisi nereden geliyor?

Amerikalı rapçi Cardi B'nin Osmanlı İmparatorluğu'na ilgisi neredeyse tüm dünyada konuşuluyor. Cardi B ise yeni dizi isteklerini paylaşmaya devam ediyor. Peki Cardi B'nin Osmanlı İmparatorluğu'na ilgisi nereden geliyor? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Cardi B'den Türk yönetmenlere çağrı...

Osmanlı İmparatorluğu’na yoğun ilgisiyle dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü rap sanatçısı Cardi B, Muhteşem Yüzyıl ve Kösem dizilerini izlemişti. Şimdi de yeni bir Osmanlı dizisinin çıkması için sabırsızlanıyormuş. Hatta ünlü rapçi yeni dizinin konusu için de Türk yönetmenlere fikir vermiş ve Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünü izledikten sonra Twitter üzerinden Türk yönetmenlere şu şekilde seslenmiş:

“Türk yönetmenler, lütfen bir sultan dizisi daha yapar mısınız? Buna hayatımda ihtiyacım var. Gerçekten feci şekilde ihtiyacım var”

Bir takipçisi de Cardi B'nin düşüncesini paylaştığını belirterek "dizinin devamını istediklerini" yazmış.

"Hürrem sonsuza kadar kalbimde olacak"

Cardi B. daha önce de diziyle ilgili çok sayıda paylaşım yapmıştı ve dizideki en sevmediği karakterin Nurbanı olduğunu ifade etmişti Bir başka paylaşımında ise Şehzade Mustafa'nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirmişti. Daha sonra ise Kösem Sultan'a başladığını belirten Cardi B, "Bakalım Kösem ne hakkında. Hürrem sonsuza kadar kalbimde olacak" mesajını yazmıştı.

Cardi B, İstanbul'a gelmek istiyor

Cardi B. daha önce de Kanuni Sultan Süleyman'ın yaşadığı Topkapı Sarayı'nı görmek istediğini ifade etmişti. İstanbul'a gelmek isteyen şarkıcı, bu seyahate gelmesi konusunda eşini ikna etmeye çalıştı. Eşinin 18 saatlik uçuş yapmak istememesinden yakınan Cardi B. “Sultan Süleyman’ın yaşadığı sarayı görmek istiyorum. Ama eşim 18 saatlik uçuş yapmak istemiyor” dedi. Eşi Offset ise eşini kırmamak için uzun uçuşa ‘evet’ diyebileceğini söyledi. Yani her şey normale döndüğünde Cardi B, İstanbul’a gelebilir.

Dönem dizilerini büyük bir keyifle izleyen Cardi B, artık öyle bir noktaya gelmiş ki İstanbul’a gelip tarihi yerleri gezmek istiyor. Bu ilgisi tam olarak nereden geliyor bilmiyorum ama bizler için çok güzel bir gelişme bu. Sonuçta bu tweetleri atan Cardi B ve ciddi sayıda insan, bu paylaşımlarını görüyor. Umarım dünya bir an önce normalleşir ve Cardi B de istediği gibi ülkemizi gezme fırsatı bulur.