Geri Dön
Hadise ve ablası arasındaki site krizi nasıl çözüldü?

Hadise ve ablası arasındaki site krizi nasıl çözüldü?

Hadise'nin resmi internet sitesi krizi bir türlü çözülememişti. 'Hadise.com' için ablası Hülya Açıkgöz'le davalık olan şarkıcı, sonunda kendine yeni bir internet sayfası açmış. Abla-kardeş arasına girmek olmaz ama sizce de bu olay böyle mi çözülmeliydi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Buzlar eriyecek gibi değil

Hadise ve Hülya Açıkgöz arasında soğuk hem de epey soğuk rüzgarlar estiğini artık tüm Türkiye biliyor... Hadise ile Hülya Açıkgöz'ün yolları sadece iş olarak değil aynı zamanda insani yönden de ayrılmış durumda. İkili arasındaki buzlar öyle kolay kolay çözülecek gibi gözükmüyor. Aralarında bir internet sitesi mevzusu var ki epey uzun bir zamandır herhangi bir çözüme kavuşamadı.

"Artık yeter!" demiş ve...

Hadise, resmi internet sitesi 'hadise.com'u kendisine geri vermeyip satışa çıkartan eski menajeri olan ablası Hülya Açıkgöz'e dava açmıştı. Şu anda bu siteye tıkladığınızda "Bu domain satılıktır" ifadesi yer alıyor. Sitelerde bu domain için minimum satış tutarı da tam 225 bin TL... Ancak görünen o ki Hadise bu dava sürecini beklemek yerine "Artık yeter!" dedi, isyan bayrağını çekti ve 'hadise.world' isimli yeni bir internet sayfasını açtı. Yeni siteye hayranlarının ilgisi yoğun olunca da şarkıcı, "Gösterdiğiniz ilgiden dolayı site kilitlendi. Mutlu ve şaşkınım, teşekkürler" diye bir açıklama yaptı.

Uzaktan hiç hoş gözükmüyor...

Hadise güzel bir formül bulmuş ve "Madem öyle, o zaman böyle..." diyerek B planına geçiş yapmış. Ama bu B planı aslında Hadise'nin Hülya Açıkgöz'den tamamen koptuğu anlamına da geliyor. Bu böyle mi olmalıydı? Asla... Kardeş kavgasına girilmez. Onların arasında bir mevzu. Ama "Bir abla ile kardeşi arasındaki bu sorun gerçekten böyle çözülmemeliydi" diyesi geliyor insanın. Bu site olayına uzaktan bakınca Hülya Açıkgöz çok antipatik duruyor ne yazık ki. "Hadise.com"u neden satışa çıkartıyor? Neden kardeşine vermiyor? Bu neyin hırsı mesela? İpler kopmamalıydı, uzlaşma sağlanmalıydı. Hülya Açıkgöz'ün, Hadise'ye olan tavrını fazla sert buluyorum. Hadise tırnaklarıyla kazıyarak oluşturdu markasını ama ablası onun sitesini satışa çıkartıyor. Çok üzücü bir durum. Üç günlük dünyada bu kadar restleşmeye lüzum var mı? Hele de kardeşler arasında?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler