Geri Dön
Hadise'nin 30 bin TL'lik elbisesi neden olay oldu?

Hadise'nin 30 bin TL'lik elbisesi neden olay oldu?

Hadise'nin Altın Kelebek'te ödül alırken giydiği ve sosyal medyasından duyurduğu elbise -inanır mısınız ama- yine olay olmuş. Hadise'nin kıyafet seçimi yine sosyal medyayı sallamış. Peki neden? Hadise'nin 30 bin TL'lik elbisesi neden olay oldu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Her giydiği olay oluyor

Hadise'nin styling konusundaki 'tek başına'lığı bazılarını acayip rahatsız ediyor. Kardeşi Derya Açıkgöz'le profesyonel anlamda çalışmayı bıraktığını açıkladığı günden beri Hadise, Altın Kelebek olsun O Ses Türkiye olsun, sosyal medyada yayınladığı özel fotoğraf çekimleri olsun hep kıyafet konusunda sınandı. Ne giydiyse olmadı, yakıştırılamadı bir grup tarafından. Ve o inatla 'styling' savaşını sürdürüyor. Kendi beğendiği kıyafet ne kadar eleştiri alırsa alsın arkasında durmaya devam ediyor. Styling konusunda özellikle de Derya Açıkgöz'den sonra aşırı hassas. Ve oradan sınanıyor hep.

Yine 'pazar' göndermesi yapılmış

Yine kazan kaynamış. Bu kez Hadise'nin Altın Kelebek'te ödül alırken giydiği ve 'kelebek'li poz verirken giydiği kıyafet olay olmuş. Ünlü bir markanın elbisesi olan bu kıyafetin fiyatı 30 bin TL. Fiyatını öğrenince, kıyafete bakınca yine başlamış birileri 'bizim pazar' muhabbeti yapmaya. Sosyal medyada yapılan en çok yorumlardan biri "Bizim pazarda 40'a alırız, bu ne?" olmuş. Hadise'nin her yeni denemesinin altına böyle bir yorum gelmesi artık şaşırtmıyor ama sanki ortada bir yanlışlık var gibi.

İlla assolist kıyafeti mi giymeli?

Çünkü Hadise, styling konusunda tek başına ilerlemek, çok beğendiği markalardan elbise giymek ve daha da önemlisi denemek istiyor. Farklı bir şey denemek istiyor. 30 bin TL'lik elbisesiyle "Kimse böyle bir şey giymiyor, ben markaları takip ediyorum, deneyeceğim" ısrarında. O 'farklı'yı denedikçe daha da çok eleştiri topluyor. Ama ıskaladığımız şey şu: Hadise kendi styling'ini şaşırtmak, farklı markaların ürünlerini denemek üzerine kurarken neden ondan klasik Hadise kıyafetleri bekliyoruz? Neden yeniliklere tahammülsüz ve aşırı klasikçiyiz? Hadise illa assolist gibi mi giyinmeli? Dekoltesi olay oluyor, marka kıyafetlerine 'pazar' göndermeleri yapılıyor... Ama bakın Hadise, yeniyi denemekten asla yılmıyor. Vizyon var Hadise'de. Farklılığın gerekliliğini savunuyor. Ondaki inat, vizyon, istikrar birçoklarına örnek olmalı. Dalga konusu bile olsanız inandığınızdan sapmamanız gerekiyor. Hadise yine doğru yolda ilerlemeye devam ediyor.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler