Geri Dön
Hülya Açıkgöz neden kendisini Hadise üzerinden var ediyor?

Hülya Açıkgöz neden kendisini Hadise üzerinden var ediyor?

Hadise ve Hülya Açıkgöz arasında yaşanan anlaşmazlığı, kavgayı, gürültüyü artık tüm Türkiye biliyor. Hadise sessiz taraf. Abla Hülya Açıkgöz ise her lafıyla tehditler savuruyor etrafa adeta. Peki Hülya Açıkgöz neden kendisini sadece Hadise üzerinden var ediyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Öfke dolu bir cevap...

Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasında yaşananları artık tüm Türkiye biliyor desek hiç de yanlış olmaz. En son 'Hadise.com' üzerinden bir anlaşmazlık yaşadıkları gündeme gelen ve Hadise'nin "Tamam ben de yoluma giderim" diyerek kendine yeni bir internet sayfası açmasıyla tekrar gündeme gelen bu gerginlik bir kez daha gündeme gelmiş. Bu kez sebep Hülya Açıkgöz'e sorulan Hadise sorusu ve verdiği öfke dolu cevap.

Yine mi Hadise'ye gönderme yaptı?

Hülya Açıkgöz'e, birçoğumuzun sormak istediği soru sorulmuş: "Kendinizi neden açık ve net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" denilmiş. Yerinde bir soru bu. Eminim birçoğumuz Hülya Açıkgöz'e tam olarak bu soruyu sormak istiyor. Hülya Açıkgöz'den ise bombastik bir cevap gelmiş: "Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye'ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir." Şimdi Hadise sorusunun üzerine "Bir konuşsam insan içine çıkamazlar" gibi bir cevap verince haliyle ne oluyor, Hülya Açıkgöz'ün -ler, - lar eklerine, çoğul ekiyle konuşmasına rağmen Hadise'yi kastettiği düşünülüyor.

İyi de bu algıyı kendisi yaratıyor

Hülya Açıkgöz, laflarının Hadise'ye yorumlanması üzerine bir jet açıklama yapmış. "Tüm profesyonel hayatımın Hadise üzerinden yorumlanmasını çok anlamsız buluyorum. Bu algıya sebep olduysam da yazmış olduğum yazının Hadise ile hiçbir bağlantısının olmadığının bilinmesini isterim" demiş. Ama eğriye eğri, doğruya doğru. Hadise üzerine bir soru sorulup da konuyu vergiye, milyonlara getirince doğal olarak Hadise'ye gönderme yapıldığı algısı oluşuyor. Bu algıyı yaratan Hülya Açıkgöz. Sonrasında "Hadise'yi kastetmedim" dese de yine 'öfke dolu', 'asabi' abla imajına bir puan daha ekleniyor. O zaman artık şu soruyu sormanın vakti geldi: Hülya Açıkgöz neden kendisini sadece Hadise üzerinden var ediyor? Neden abla-kardeş arasında yaşananlara Hadise kayıtsız kalabilmeyi başarırken Hülya Açıkgöz her daim bu konuyla gündemi sarsıyor? Bence Hülya Açıkgöz'ün artık biraz öz eleştiri yapmaya başlamasının zamanı geldi.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler