Geri Dön
Johnny Depp, Hollywood kariyerinin sonuna mı geldi?

Johnny Depp, Hollywood kariyerinin sonuna mı geldi?

Johnny Depp son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Sebebi elbette İngiliz The Sun gazetesine açtığı 'iftira' davasını kaybetmesi. Depp hakkında birçok kişi "Kariyerinin sonuna geldi" yorumunu yapıyor. Peki bu doğru mu? Depp gerçekten de Hollywood kariyerinin sonuna mı geldi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

O davayı kaybedince...

Johnny Depp, bir süredir Amber Heard'le yaşadıkları anlaşmazlıkla dünya basınına konu oluyor. Düzenli aralıklarla Heard-Depp kavgasına dair gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Son olarak biliyorsunuz Depp, İngiliz The Sun gazetesine açtığı 'iftira' davasını kaybetmişti. Bu davanın önemi şuydu elbette, Depp'in Heard'e saldırıda bulunduğu da bir nevi tescillenmiş olmuştu.

Kariyerinin sonuna mı geldi?

Çünkü The Sun gazetesi, Depp'in Amber Heard'e şiddet uyguladığına dair ifadeler kullanmıştı. Bu davayı Depp'in kaybetmesi demek, gurur savaşına, kan davasına dönen muhabbette Depp'in haksız taraf olduğunun ortaya çıkması demek. Peki Depp şimdi ne yapacak? Cidden Hollywood kariyerinin sonuna mı geldi? İddialara göre Depp, bu işin peşini öyle kolay kolay bırakmayacakmış.

İşler enteresan bir noktaya gidiyor

Depp, mahkeme kararına itiraz edeceğini, kendisine yöneltilen suçlamaların hiçbirinin dayanağının olmadığını kanıtlamaya kararlı olduğunu söylemiş. Ancak ilginç olan kısım şu: Depp, 'Fantastik Canavarlar 3' filminden de ayrılmış. Tabii Depp'in isteğinden ziyade yapımcıların talebiyle gerçekleşmiş bu olay. Söz konusu olaylardan sonra filmin yapımcıları Depp'ten filmi bırakmalarını istemiş, Depp de bu karara saygı duyarak yapımdan ayrılmış, hatta yerine Mads Mikkelsen'le anlaşıldığı konuşuluyor... Tabii Depp, anlaşma gereği para kaybına uğramamış, 10 milyon dolar almaya devam edecekmiş... İşler enteresan bir noktaya gidiyor. Depp bir anda 'istenmeyen adam' ilan edilmiş durumda. Peki Kevin Spacey gibi inzivaya mı çekilecek yoksa gurur savaşına kaldığı yerden devam mı edecek? Depp'in bu davayı öyle kolay kolay bırakmayacağını ancak bu süreçte de ciddi bir antipati toplayacağını düşünüyorum açıkçası. Bakalım süreç ne getirecek...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler