Geri Dön
Ketçapla cinayet süsü! Öldürmek için gittikleri partide arkadaş oldular

Ketçapla cinayet süsü! Öldürmek için gittikleri partide arkadaş oldular

Kocasından habersiz yaşadığı bir ilişkisi olduğu için kocasını öldürtmek isteyen kadının hikayesi ağızları açık bırakacak cinsten. Katillerin kurbanıyla arkadaş olduğu bu hikayenin detaylarına gelin hep birlikte Molatik olalım...

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Yasak aşklar kulağa oldukça heyecanlı gelse de bazen insanın başına bela açabilir! Kocasından habersiz bir ilişki yaşayan Hindistanlı kadının sevgilisi olduğu için kocasını öldürtme kararı alması ise oldukça ilginç bir hikâyenin başlangıcı oldu.

Haberin Devamı

Yaklaşık 24 bin TL teklif etti

Anupallavi isimli kadının taksi şoförü olan ve değirmen işleten kocasından iki çocuğu vardı, ancak bir ilişki yaşamaya başladı ve kocasını öldürme fikri beyninde büyük bir yer kaplamaya başladı. Fikre sevgilisini de dahil etme kararı aldı. Gözlerini kan bürümüş çift nedeni bilinmeyen koca düşmanlığından dolayı Harish, Nagaraju ve Mugilan isimli üç adama 955 sterlin (yaklaşık 20 bin TL) ödedi. Ve eğer cinayeti başarılı bir şekilde hallederlerse yaklaşık bir 1.168 sterlin daha (yaklaşık 24 bin TL) vaat etti.


Arkadaş olup ketçaba buladılar

Sözleşmeli katiller teklifi kabul ettiler ve bir plan oluşturdular. Oluşturdukları plan ise şöyleydi: İki katil kadının kocasının taksisini tutacaktı ve daha sonra onu kaçırıp bir eve gitmeden önce üçüncü katil de onlara eşlik edecekti. Ancak bunun yerine kiralık katiller 23 Temmuz'da kadının kocasıyla bir partiye gittiler. Yanlarına adamı öldürecekleri bir alet de almamışlardı. Ancak katiller için hiçbir şey planladıkları gibi gitmedi. Parti devam ederken öldürecekleri adamla arkadaş oldular. Ardından cinayeti kendilerinin işlediğini göstermek için kadının kocasını ketçaba buladılar. Ketçap bulanmış adamın fotoğraflarını Anupallavi ve sevgilisine attılar. İddialara göre Anupallavi'nin sevgilisi fotoğrafın gerçek olduğuna inanmamıştı.

Haberin Devamı

Sevgilisi intihar etti

Bir gün sonra, Anupallavi'nin kocasının kız kardeşi polise kayıp raporu verdi. Polisler, 6 Ağustos'ta kayıp kocayı buldular ve onunla görüşmeye gittiler. Polise hikayesini anlattıktan sonra, Anupallavi ve sevgilisinin telefonları kontrol edildi ve kadının annesi Ammojamma'nın da komploya karıştığı keşfedildi. Sözleşmeli katiller Harish, Mugilan ve Nagaraju da tutuklanırken, kocanın polisten karısını affettiği için ona karşı herhangi bir işlem yapmamasını istediği bildirildi. Kadının erkek arkadaşı ise cinayet planındaki rolünden dolayı ceza almamak için intihar etti.

Benzer İçerikler