Geri Dön
Pınar Altuğ ve Didem Uzel'in arası neden açıldı?

Pınar Altuğ ve Didem Uzel'in arası neden açıldı?

Miss Turkey dönemlerinden beri çok yakın arkadaş olan Pınar Altuğ ve Didem Uzel birbirlerini sosyal medyadan silmiş. 26 yıl sonra arkadaşlıklarını bitiren ikiliden henüz ses seda yok. İyi de neden? Pınar Altuğ ve Didem Uzel'i 26 yıllık dostluktan eden bu büyük problem ne olabilir ki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Miss Turkey'e katılınca...

Miss Turkey yarışmasında dereceye giren ünlüler, özellikle 90'lı yıllarda çok büyük bir şöhrete kavuşuyordu. Şu anda eskisi kadar 'anlık şöhret'e kavuşmak yerine sosyal medya gücüyle adını duyuruyorlar. Mesela son yıllarda dereceye giren isimler arasında Şevval Şahin'in yakın dönemde popüler olması kadar konuşulan başka bir isim pek karşımıza çıkmadı diyebiliriz.

Hem de tam 26 yıl sonra!

Ancak 90'lı yıllarda bu tablo böyle değildi. Dereceye giren isimler şöhret yolculuğunda tek başlarına ağır ama sağlam adımlarla yürüyorlardı. Bu isimler arasındaki Pınar Altuğ oyunculukta şansını denedi, Altuğ ile aynı yıl Miss Turkey'de yarışan Didem Uzel de sunucu olarak hafızalarımıza kazındı. İkilinin yakın arkadaş oldukları da biliniyordu keza. Ancak enteresan bir gelişme var. İddilara göre Pınar Altuğ ve Didem Uzel'in arası açılmış. Hem de tam 26 yıl sonra! İnsan merak ediyor. 26 yıllık dostluğu sona erdiren büyük problem ne olabilir ki?

Ayrılık sonrası sessizlik

Altuğ ve Uzel sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmiş. Birlikte çekilen fotoğraflarını dahi silen, Didem Uzel ABD'ye gittiği dönemlerde bile arkadaşlıklarına devam eden ikiliden konuya dair herhangi bir açıklama yok. Ama enteresan bir durum. Sosyal medyada da merak konusu olmuş. İnsan 26 yıllık arkadaşını tek kalemde siler gibi siler mi? Corona gibi hassas bir dönemde yakınlarımızın kıymetini daha da iyi anlamışken Altuğ ve Uzel'in arkadaşlıklarını tam da bu dönemde noktalamaları bir hayli ilginç. Çeyrek asırlık bir arkadaşlığın bitmesinden sonra ikisine de uygun olay şey hiç konuşmamak elbette. Ne kadar magazinsel bir konu olsa da ikisi de şu ana kadar birbirlerine duydukları saygıdan ötürü olsa gerek konu hakkında sessizliğini koruyor. İyi arkadaş olmak 'ayrılık' sonrasında da sessizliği korumayı gerektirir mi? Kesinlikle evet! Kendilerine yakışanı yapıp sessiz kalmaları onların tekrar bir araya gelme ihtimalini de doğuran bir durum elbette. Umarım sorun her ne ise kendi içlerinde halleder ve çözerler. Çünkü 26 yıldan bahsediyoruz, dile kolay!

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler