Geri Dön
Villarreal, sürekli gözaltına alınan Yedi Bela Ruben Semedo'yu kovuyor

Villarreal, sürekli gözaltına alınan Yedi Bela Ruben Semedo'yu kovuyor

Villarreal, 23 yaşındaki Portekizli çılgın futbolcusu Ruben Semedo'yu takımdan göndermeye hazırlanıyor. Son 4 ay içerisinde 3'üncü kez gözaltına alınan ve her vukuatte daha da ileriye giden belalı futbolcu, artık ipin ucunu kaçırmış durumda.

Turcel Orman
Turcel Orman

14 milyon euro gibi büyük bir para verilerek büyük umutlarla transfer edilen Semedo, Portekiz'in kenar mahallelerinde elinde çakıyla dolaşan bir apaçi mi yoksa futbolcu mu olduğu konusunda karar veremediği için kariyerini bitirmeye hızla yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Daha önce bir kavga esnasında karşısındaki kişinin kafasında cam şişe kıran ve gözaltına alınan Semedo'nun, herkesin başına gelebilecek sıradan bir kavgaya karıştığı düşünülmüştü.

İkinci vukuatinde ise gece kulübü çıkışında meydana gelen kavgaya silahla dalan 1.89 boyundaki Semedo, yavaş yavaş gözlere batmaya başlamış ve kulübünden uyarı almıştı.

Bir türlü uslanmayan Yedi Bela Semedo, son olarak bir kişiyi evinde zorla alıkoyduğu ve işkence uyguladığı iddasıyla gözaltına alındı.

Yakından tanıdığımız Ricardo Quaresma'nın kendi açıklamalarından bildiğimiz kadarıyla Portekiz'de birçok sıkıntılı bölge bulunuyor ve bu bölgelerdeki gençler, hayatlarına bir amaç katamazlarsa sorunlu tipler olabiliyor. Quaresma'nın da geçmişte yaşadığı psikolojik sorunlar, öfke kontrolü problemler sebebiyle uzun süre başı ağrımıştı.

Haberin Devamı

Hatta Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası maçında sahaya atılan 'kelebek' bıçağı ustaca sallayarak geçmişine dair mesajlar vermişti. Fakat Quaresma, yaşı ilerledikçe kendini kontrol edebilen ve nispeten sorunsuz birine dönüştü. Zaten geçmişinde de vatandaşı Semedo kadar büyük vukuatleri bulunmuyor.

Ruben Semedo ise Quaresma'nın kat kat üstünde bir 'sorunlu kişilik' örneği gösteriyor. Vatandaş olmaları ve Portekiz'in sorunlu denilen bölgelerinden yetişmeleri dolayısıyla karşılaştırdığımız bu ikiliden Ruben Semedo'nun nasıl bir geleceği olacağı merak konusu.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler