Geri Dön
Governors Ödülleri gecesinden notlar

Governors Ödülleri gecesinden notlar

Akademi’nin esas Oscar törenden ayırarak ayrı bir etkinliğe dönüştürdüğü Governors Ödülleri yani Onur Ödülleri, geçtiğimiz akşam Los Angeles’ta sahiplerini buldu. Son dönemde patlayan taciz olaylarının görmezden gelindiği ödül töreninde, kimse yapımcı Harwey Weinstein'ın adını ağzına almadı. Her zamanki cool tavırlar, güzel hanımlar, yakışıklı beyler göz önündeydi.

Rüya Salik
Rüya Salik

4 Mart'ta sahiplerini bulacak olan Oscar Ödül Töreni öncesi, yine Akademi tarafından düzenlenen Governors Ödül Töreni önceki gece yapıldı. Oscar'a göre daha oturaklı ve olgun bir tören olan Governors'a, hanımlar ve beyler genellikle siyahlar içinde katılıyor. Bu sene de gelenek bozulmadı. Örneklere bakalım:

Haberin Devamı


Usta aktör Dustin Hoffman ve eşi Lisa Hoffman


Adam Sandler ve eşi Jackie Sandler?


Alman aktris Diane Kruger, Troy filminde Helen karakteriyle ünlenmişti. 10 yıldır Joshua Jackson ile birlikte olan model, ilişkisine geçtiğimiz sene son verdi. "Ayrılık ona yaramış gibi görünüyor" diyerek pis pis magazinleşmek istemiyoruz ama gerçek ortada! Yaka detayını görmezden gelirsek, kırmızılar içinde ne kadar da güzel değil mi?


Gazetecilere poz veren Jennifer Lawrence'a, arkadaşı Emma Stone rahat vermedi. Bir anda objektiflerle Lawrence'ın arasına giren Stone, arkadaşından rol çaldı.


Yıllara meydan okuyan aktör Gary Oldman, galaya beşinci eşi Gisele Schmidt ile katıldı. BEŞ, evet.


Emine teyze kostümüyle galaya katılan Helen Mirren, yıllara meydan okuyormuş gibi görünmüyor pek.

Haberin Devamı


Hugh Jackman ve yanında annesi gibi görünen eşi Deborra-lee Furness.


Jennifer Lawrence'ı galalarda bu kadar özensiz kostümlerle görmeye alışık değiliz. Şaşırdık!


Jessica Chastain kırmızılar içinde, fazlasıyla klasik.


Gözümüzün önünde büyüyen Justin Timberlake'in bu fotoğrafını, "Yıllar nasıl da geçiyor" demeniz için koyduk. Bu çocuğun makarna gibi saçları vardı hatırlarsanız...


Margot Robbie'yi klasik bir havada görmekten hoşlananlar olabilir.


Michelle Williams'tan kostüm konusunda hiçbir zaman harikalar yaratmasını beklemedik, beklemememiz gerektiğini yıllar içinde tecrübelerimizle öğrendik.


Agnes Varda, Donald Sutherland, Owen Roizman, Charles Burnett, ve Alejandro G. Inarrritu bu seneki Onur Ödülleri'nin sahipleri oldu. Akademi başkanı John Bailey yaptığı açıklamada Alejandro Gonzalez Inarritu ve görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki için “sinemasal algıda yeni kapılar açtıkları” gerekçesiyle bu özel Oscar’ı verdiklerini söyledi.


Richard Gere son 50 yıldır olduğu gibi yine çok yaşlı görünüyor.


Salma Hayek siyahlar içinde, zarif.


Yönetmen Sofia Coppola siyah giyinmeyerek geceye biraz renk ve canlılık katan isimlerden.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber