Geri Dön
Elon Musk yeni mega roketinin fotoğraflarını yayınladı

Elon Musk yeni mega roketinin fotoğraflarını yayınladı

Milyarder girişimci Elon Musk, birkaç hafta içerisinde uzaya göndereceği The Falcon Heavy adlı mega roketinin fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

10 parmağında 10 marifet olan milyarder girişimci Elon Musk, hepimizi havaya mı uçuracak? Cevap hayır. O yalnızca yeni mega roketini havaya uçuracak.

Haberin Devamı

The Falcon Heavy adlı mega roketinin fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Elon Musk, roketi birkaç hafta içerisinde uzaya göndermeyi planlıyor.

Elon Musk ayrıca Tesla Roadster otomobilini de Mars'a taşıyacağını açıkladı.

The Falcon Heavy adlı roketini ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral'den uzaya fırlatacağını açıklayan Elon Musk, bunun çok heyecan verici olacağını vurguladı.

Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında?

İngiliz şarkıcı ve şarkı yazarı David Bowie'nin Space Oddity şarkısını çalacak olan Tesla Roadster adlı otomobil Mars yörüngesine oturtulacak.

Yapılacak olan bu çalışmalar SpaceX firmasının en tutkulu işi olabilir.

The Falcon Heavy roketinin görevini başarısız olarak sonuçlandırma ihtimali olduğuna da değinen Elon Musk böyle bir durumun dahi kazanç olacağına inanıyor.

Haberin Devamı

The Falcon Heavy roketi uzay ve Dünya arasındaki taşıma görevine yeni bir boyut kazandıracak. Roket, Dünya üzerinde taşımacılık için kullanılıyor olsaydı New York ve Sidney arasındaki mesafeyi tam 30 dakikada katedebiliyor olacaktı.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler