Geri Dön
Enes Batur'un üzerinde kim oyun oynuyor?

Enes Batur'un üzerinde kim oyun oynuyor?

Karantinada olması gereken Enes Batur, evinde bulunamayınca yurda yerleştirilince olanlar olmuş. Enes Batur "Üzerimde oyun oynuyorlar" moduna girip story yağdırmış. Enes Batur kendini biraz fazla ciddiye alıyor olabilir mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Üzerimde oynanan alçakça bir oyun var"

Enes Batur, Koronavirüs'e yakalanmış. Karantinada kalması gereken Enes Batur'un evinde izole olmadığı ortaya çıkmış. Ve Enes Batur ile kız arkadaşı, karantina kurallarını ihlal ettiği için bir öğrenci yurduna yerleştirilmiş. Ancak bundan sonrası enteresan. Enes Batur, Instagram hesabından bir paylaşım yapmış ve şunları demiş: "Üzerime oynanan alçakça, kalleşçe büyük bir oyun var. Bunu yapanlar elbet cezasını çekecektir." Batur daha sonra peş peşe birkaç story daha atarak aslında evde olduğunu ve neden başına bu olayın geldiğini bilmediğini söylüyor.

"Ne kadar da sorumsuzmuş" demeyen var mı?

Konu hassas... Filyasyon ekipleri denetleme yapıyor ve Enes Batur'u evde bulamıyor. Bunun üzerine harekete geçiliyor ve Enes Batur bir öğrenci yurduna yerleştiriliyor. Filyasyon ekiplerinin böyle hassas bir süreçte hata yapmaları, aslında evde olan birinin evde olmadığını iddia etmeleri filan mümkün mü? Umarım değildir. Enes Batur markasına zarar veren, birçoğumuzun "Ne kadar sorumsuzmuş" diyebileceği bu hareketi düzeltme peşinde. Haliyle "Ben evdeydim" diyerek savunuyor kendini.

Biraz komik kaçmıyor mu?

Bu meselede benim en çok Molatik olduğum kısım 'oyun' meselesi... Acaba kendimizi aşırı ciddiye alıyor olabilir miyiz? Enes Batur'un bu hataya düştüğünü görüyorum. "Üzerimde büyük oyunlar oynanıyor"lık bir süreçte miyiz? Corona sürecinde hepimizin önceliği sağlıkken Enes Batur düşmanları organize bir şekilde harekete geçip böyle bir şey mi yapacak Youtuber'a? Şu anda? Ortalık karışıkken? Komik gelmiyor mu size de? Enes Batur belli ki komplo teorilerine biraz fazla inanıyor, kendini bir tık aşırı ciddiye alıyor. Bu da belki onun para ve şöhretle baş etme yöntemi ve savunma mekanizması. İhtimal dahilinde. Ancak komik kaçtığı ortada...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler