Geri Dön
Mustafa Sandal neden Defne Samyeli konusunda geri adım attı?

Mustafa Sandal neden Defne Samyeli konusunda geri adım attı?

Mustafa Sandal ve Defne Samyeli enteresan bir polemikle gündeme gelmişti. Ancak görünen o ki Mustafa Sandal, yaşananlardan ötürü pişman. Sandal, Defne Samyeli konusunda geri adım atmış. Ve doğruyu seçmiş...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Defne Samyeli sert tepki göstermekte haklı

Mustafa Sandal neden Defne Samyeli konusunda geri adım attı

Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' adlı kitabının tanıtımı için verdiği röportajda Defne Samyeli'yle ilgili enteresan şeyler söylemişti. İkilinin gözlerden uzak ilişki yaşadığına dair bir ima ortaya atılmıştı. Ve bu ima bile Defne Samyeli'yi -haklı olarak- çıldırtmıştı. Mustafa Sandal, "Defne ne istediğini bilen, net bir kadın, bana 'senin bakış açın ve modun buysa bana uymuyor' dedi" gibi laflar söyleyince Defne Samyeli'den de "En fazla 3-4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşım" tepkisi gelmişti.

O bölümler kitaptan çıkartılacakmış

Kafalarda ister istemez "Acaba Mustafa Sandal, kitabının reklamını yapmak için Defne Samyeli'yi mi kullanmak istiyor?" gibi soru işaretleri oluşmuştu. Koskoca Mustafa Sandal'ın böyle bir reklama ihtiyacı var mıydı peki? Elbette yoktu. Ama ister istemez bu algı oluşmuştu... Defne Samyeli, iddialar için dava açmaya hazırlanırken Mustafa Sandal da kitabını yayınlayan yayıneviyle görüşmüş. Kitabının yeni baskılarında Defne Samyeli'yle ilgili bölümleri çıkarma kararı almış.

Keşke 'dava'dan önce deseydi...

Ben buna "Zararın neresinden dönülürse kâr" demek istiyorum. Defne Samyeli olayı yaşanmadan önce kitabını satın almak isterdim. Bu olaydan ötürü kitabı okuma hevesim kaçtı ne yazık ki. Ancak kötü gidişe de bir dur demek lazım. Mustafa Sandal neden Defne Samyeli konusunda geri adım attı? Neden 'dava' haberleri sonrası mesela? Keşke Mustafa Sandal 'dava' haberleri öncesinde bu geri adımı atsaydı. Keşke çıkıp "Böyle algılanma ihtimali beni gerdi, üzdü. Ben rahatsız oldum Defne Samyeli'yi zor bir duruma düşürmekten. O bölümü hemen çıkartıyorum kitaptan" deseydi mesela. Şu haliyle bu polemik Mustafa Sandal'a hiç ama hiç yaramadı ne yazık ki.

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler