Geri Dön
Sevda Dalgıç, oynadığı dizinin kadrosundan çıkarıldı mı?

Sevda Dalgıç, oynadığı dizinin kadrosundan çıkarıldı mı?

Sevda Dalgıç'ı sapsarı saçlarıyla 'Arka Sıradakiler' dizisinde izlemiştik yıllar önce. Dizi bittikten sonra bir daha ondan haber alamamıştık. Geçtiğimiz günlerde ise enteresan bir haberde gördük adını. Peki ne oldu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sevda Dalgıç, uzun bir aradan sonra 'Avlu' dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Hatta dizinin 15'inci bölümünde 3-4 sahnede canlandırdığı Bade karakterini izledik. Siyah perukları ve kaslı vücuduyla maskülen bir kadın karaktere hayat veren Dalgıç, birkaç bölüm sonra kayıplara karıştı

Haberin Devamı

Bir süre oyuncunun hayranları merak etti, "Bade'ye ne oldu?"yla soru yağmuruna tuttu ancak ilk etapta cevapsız kaldı bu sorular. Ta ki geçtiğimiz günlere kadar... Sessizliğini bozan oyuncu, sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Vücudunun enfeksiyon kapması nedeniyle ameliyat olduğunu, bu süreçte rapor aldığını, iyileştikten sonra da dizi ekibinden haber alamadığını söyledi.

"Diziye dönmek istedim ama cevap alamadım"

"Sağlığıma kavuştuktan sonra diziye dönmek istedim ama ekipten cevap alamadım" diyen Dalgıç'ın bu sözleri, çeşitli haber sitelerinde "Diziden hastalığı yüzünden çıkarıldı" başlıklarıyla yer aldı. Konunun haber sitelerine düşmesinden sonra açıklama yapan yapım şirketi, bu iddiayı yalanladı.

Bunun üzerine bir TV programına konuk olan oyuncu, yapım şirketine cephe almadığını, sağlığına kavuştuktan sonra ekipten kimsenin kendisiyle muhatap olmadığını, sadece kendisine 'Belki' denildiğini, söylediklerinin sadece bir sitem olduğunu belirtti. "Yapım şirketine dava açacak mısınız?" sorusuna ise "Hayır" diyerek net cevap verdi.

Haberin Devamı

İstemeden 'zor oyuncu' pozisyonuna düştü

Sevda Dalgıç, dizide canlandırdığı 'Bade' karakteri için 'kas' yapmak istemiş ve amacına ulaşmak için yanlış tercihlerde bulunarak sağlığını riske atmış olabilir. Ama konu sosyal medyaya yansıyınca ortalık anlamsızca geriliyor. Gerek var mıydı sürecin böyle ilerlemesine? Oyuncunun yapım şirketiyle arasının kötü olmasını istememesini anlayışla karşılıyor, siteminin bu kadar büyütülmesini hedeflemediğini düşünmek istiyorum. Sonuçta bu pozisyonda, başka yapımcılara "Bu oyuncu zordur" imajı çiziyor ister istemez. Bu ona zarar verir.

'Bade' karakterinden kopmak istemiyor olabilir

Ama siteminin kaynağının 'oyunculuk' olduğunu düşünüyorum açıkçası. Temel meselesinin 'Bade' karakterini canlandırmak istemesi, bu karakteri kariyeri için bir dönüm noktası olarak nitelendirdiğini düşünüyorum. Kendisini TV'de ifade ederken 'Bade'yi anlattığında gözlerinin parlamasından bu sonucu çıkardım. Oyuncuların iş aşkını anlayışla karşılamak gerek. "Amaaan canım"lık bir mesele değil bu. Ben, sen, o değil; bir oyuncunun bir rolle kendini özdeşleştirmesini, yine ancak bu oyunculuk aşkına sahip olanlar anlayabilir. Biz en fazla empati kurabiliriz...

Haberin Devamı

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler