Oynatma Listesi
MAGAZİN

Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı

Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde Şişli Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir inşaat firması sokakta bulunan bir binayı yıkmaya başladı.

Yıkım esnasında kepçeyi duvara vuran operatör, bitişik olan binada yaşayan ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. Büyük bir gürültüyle dağılan duvar yere saçılırken, o esnada evde olan Gökpınar’ın arkadaşı Çağla Taşdelen adeta şoke oldu.

DUVAR YENİDEN ÖRÜLDÜ

Olayın ardından kadın yaşananları kayda alırken, duvarsız evden sokağı gördüğü anlar da kameralara yansıdı. Evde yaşayan diğer bir kadın Başak Şahin ise olay sonrası geldiği sokakta yaşananları dışarıdan kayda aldı.Olay sonrası Gökpınar ile görüşen firma yetkilileri, hatalarını kabul etti ve yıktıkları duvarı içeriden ördü. Öte yandan şikayet üzerine harekete geçen zabıta ekiplerinin yıkımı durdurduğu öğrenildi.

"BU TEHLİKENİN SORUMLULUĞUNU KİMSE ALMIYOR"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu Gökpınar yaşadığı olay için şunları söylemişti;

Yan apartmanımda yapılan yıkım çalışması evimin duvarını yıktı. 3 gündür duvarınızı yapacağız deyip bizi beklettiler. Verdikleri saati geçti. Bunu paylaşmak istemiyordum ama mağdur durumdayız. Güvenliğimiz tehlikede. Yıkımı yaparken evde köpeklerimiz vardı. Allah'tan bir arkadaşım evdeydi onlara mukayyet oldu.Tehlikeyi çok şükür atlattık ama NEDENSE BU TEHLİKENİN SORUMLULUĞUNU KİMSE ALMIYOR. Nereye başvuracağımızı bilmiyoruz. Bunun için sosyal medyayı kullanmak zorundayım. Lütfen sesimizi duyun. Duvarsız bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz.

Zabıta ise belediyeden izinleri olmadığı için çalışmayı durdurdu ve ceza kesti. Ama izinleri yoksa bu yıkım nasıl oldu!. Şikayetçeyim.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER