SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kıyır kıyır pastane usulü tuzlu kurabiyenin sırrıymış! 1 çay kaşığı harcına ekleyin

Evde yapılan kurabiyeler çoğu zaman pastaneden alınanlar kadar kıyır kıyır olmayabilir. Hamuru yoğururken gösterilen özen, kullanılan malzemelerin kalitesi ve pişirme süresi bu farkın başlıca nedenleri arasında yer alır. Ancak çoğu kişi asıl sırrın ne olduğunu bilmeden denemeler yapar ve genellikle hayal kırıklığı yaşar. Oysa ki pastane usulü o ağızda dağılan kıvamın arkasında oldukça basit ama etkili bir dokunuş vardır.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.