SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Lahana sarmasına lezzet katan tüyo! Eşit pişiyor asla dağılmıyor

Kış sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olan lahana sarması, zahmetli hazırlık sürecine rağmen sofralarda yarattığı mutlulukla bu emeğin karşılığını fazlasıyla verir. Ancak ne kadar özen gösterilirse gösterilsin, bazen sarmalar pişerken dağılabilir ya da içleri tam kıvamında pişmeyebilir. Oysa birkaç doğal yöntem ve küçük mutfak sırrıyla lahana sarmaları hem eşit pişer hem de dağılmadan servis tabağındaki yerini alır.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.