SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tavada et pişirmenin sırrı buymuş meğer! Ünlü şefler püf noktasını açıkladı

Evde biftek, antrikot ya da bonfile pişirmeye kalktığınızda dışı iyi kızarsa içi çiğ kalıyor; içi pişerse dışı kupkuru oluyor değil mi? Aslında bu zorlukların çözümü yılların tecrübesinden geçiyor. Ünlü şeflerin sıklıkla dile getirdiği birkaç küçük ama etkili püf noktayla tavada et pişirme sanatı bambaşka bir seviyeye çıkabiliyor. İşin sırrı malzemeden çok teknik ve zamanlamada yatıyor. Peki bu sırlar neler?

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.