SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TOKİ BAŞVURULARI başladı mı, ne zaman yapılacak? 2022 TOKİ 81 İLSOSYAL KONUT başvuru şartları neler?

2022 TOKİ başvurusu için geri sayım! TOKİ, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilde gerçekleştirlecek olan sosyal konutlar için detayları duyurdu. Ev sahibi olmak isteyenler ise 2022 TOKİ sosyal konut başvuru şartları ve başvuru tarihlerini araştırıyor. Peki, TOKİ başvuruları başladı mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tüketici Fiyat Endeksi Haberleri: ENFLASYON ORANI son dakika | TÜİK Nisan ayı ENFLASYON RAKAMI 2024 | TÜFE ne oldu?
  2. Gelin Evi kim kazandı? 3 Mayıs 2024 Gelin Evi birincisi hangi gelin oldu, altınları kazandı?
  3. ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama!
  4. Koç Matalurji halka arz tarihleri: Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  5. Deprem Haberleri 3 Mayıs 2024 DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD: Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  6. BİYOGRAFİ 📍 Gürbüz Ilıcalı kimdir, kaç yaşında? Acun Ilıcalı'nın amcası Gürbüz Ilıcalı neden öldü, ne iş yapıyordu?
  7. KPSS başvurusu neden başlamadı, bugün başlar mı? KPSS Lisans, ÖABT, Alan Bilgisi başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru ücreti kaç TL?
  8. YENİ KPSS BAŞVURU ADRESİ: ais.gov.tr 'de açıldı mı? ✍🏻 KPSS başvurusu nasıl yapılır, ücreti ne kadar? KPSS Lisans başvuru tarihlerinde son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT ne zaman?
  9. 9. YARGI PAKETİ İÇERİĞİ SON DAKİKA DURUMU 📌Yeni Yargı Paketinde infaz düzenlemesi, af var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkıyor?
  10. ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA sayfası 2024: ALES sonuçları ne zaman açıklanır? ALES/2 ve ALES/3 tarihi ÖSYM sınav takvimi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.