SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Topak topak olan şekeri kurtaran o yöntem! Kalıplaşmış şekerin nemini mıknatıs gibi çekiyor

Toz şeker, nemli ortamlarda uzun süre kaldığında topaklanma yapabilir. Bu durum hem kullanım kolaylığını azaltır hem de şekerin çözünmesini zorlaştırır. Özellikle yaz aylarında ya da iyi kapatılmamış saklama kaplarında muhafaza edilen toz şeker, ortamın nemini çekerek yapısını kaybeder. Bu, hem görünümünü hem de lezzetini olumsuz etkileyebilir. Neyse ki, şekerin nemini almak için evde uygulayabileceğiniz bazı doğal yöntemler mevcut.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.