Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Burcu Özberk: Kiralık araç neden kullanayım?

2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.

|

'Güneşin Kızları', 'Aslan Ailem', 'Afili Aşk' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi projelerde yer alan Burcu Özberk, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.

Bir süre mağazaları dolaştıktan sonra valeden otomobilini teslim alan güzel oyuncu, direksiyon başında görüntülendi.

"BUGÜN BENİ MAZUR GÖRÜN"

Trafiğe çıkmadan önce otomobilinin emniyet kemerini takarak örnek davranış sergileyen Özberk, acelesi olduğunu söyleyerek, "Bir yere yetişmem gerek. Bugün beni mazur görün" sözleriyle basın mensuplarından ricada bulundu.

"BU BENİM OTOMOBİLİM"

Burcu Özberk, lüks otomobilini yeni almadığını belirtirken, "Kiralık araç kullanır mısınız?" sorusuna ise "Kiralık araç neden kullanayım? Bu benim otomobilim" cevabını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.