Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Dizinin sırrını Kubilay söyler!’

Yılmaz Erdoğan, ‘İnci Taneleri’ ekibiyle bir araya geldiği yemekte, Kubilay Aka’yı diline doladı. Oyuncu, “Dizinin sırrını merak ediyorsanız ona sorun” sözleriyle, Aka’nın gafını hatırlattı

|

Kanal D’nin, yayınlandığı günden itibaren reytinglerin zirvesinden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’nin oyuncu ekibi, önceki akşam Uniq’deki BKM Mutfak’da buluştu.

Yılmaz Erdoğan, muhabirlerin “Seyirciyi neler bekliyor?” sorusu karşısında, daha önceki bir röportajında senaryoyu ifşa eden Kubilay Aka’ya esprili göndermede bulundu.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM İZLE

"KUBİLAY'A SORUN"

Oyuncunun, “Dizinin sırrını merak ediyorsanız Kubilay’a sorun, o söyler” sözlerine karşılık Aka, “Bu sefer konuşmayacağım” diyerek, herkesi güldürdü.

Projede kardeşi Gözde Kocaoğlu’yla yer alan Rıza Kocaoğlu, “Beraber bir sahnede henüz oynayamadık ama o benim oyuncu koçum. Kendisi benden daha yetenekli” dedi.

ZERRE'DEN ZAHİR İLE İLGİLİ ŞOKE EDEN TEKLİF! / TIKLA İZLE

"HARİKA BİR KADRO"

Projede Piraye’ye hayat veren Selma Ergeç ise rol arkadaşı Yasemin Baştan için, “Harika bir oyuncu. Keşke aynı sahnede oynayabilsek. Dram ve komedi bir arada olunca hem çok güzel hem de zor. İnşallah bu tür yapımların önünü açmışızdır. Harika bir kadroyla çalıştığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

DİLBER, AZEM'İN KOLLARINA SARILDI! / TIKLA İZLE

Kanal D’nin, haftalardır reytinglerde zirveyi bırakmayan dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Selim Erdoğan, Bekir Aksoy, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

ZAHİR, DİLBER'İN BAŞINA BELA OLDU! / TIKLA İZLE

AZEM'İN GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI! / TIKLA İZLE

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.