Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Nefise sakatlandı çığlıklar içerisinde kaldı

Survivor All Star'da son haftalara gelindi ve heyecan dorukta. Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-8 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'da ise haftanın birinci eleme adayı belirlendi. Oyunda Nefise büyük bir sakatlık yaşadı ve çığlıklar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

|

Survivor'da heyecan iyice arttı. Kırmızı Takım, müthşi bir performans göstererek Mavi Takım'ı yendi ve rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da ise Konsey'de bir isim gitme adayı olarak belirlendi.

NEFİSE ÇIĞLIKLAR İÇERİSİNDE YERDE KALDI

Nefise ile Seda parkura çıktı ve hızlı hareketlerle ilerlemeye başladı. Zorlu parkurda ayağı kayan Nefise bileğini burktu ve çığlıklar içerisinde yerde kaldı. "Bileğim çok acıyor" diye bağıran nefisenin yardımına doktor ve arkadaşları koştu. Ayağı sarılan Nefise ilk müdahalenin ardından oyundan alındı.

İÇ BAĞLARI ZORLANMIŞ

Nefise'nin ayak iç bağlarının zorlandığını söyleyen oyun doktoru "Nefise'nin bileği içe döndü. Sedyeyle oyundan aldık. MR'ı çekilecek ve ondan sonra karar verilecek" dedi. Nefise kenara alındı ve oyuna devam edemedi.

"NE OLURSA OLSUN OYNAYACAĞIM"

Oyun sonrası konuşma yapan Nefise şöyle dedi; 

Kimin ne düşündüğünü bilmiyorum. Büyük bir problem yaşamasam gerçekten oyuna devam ederdim. Her hangi birinin kaderini etkilemek gibi bir niyetim yok. Kendimi bu ara iyi hissediyordum. Gerçekten ayağa kalkabilsem oyuna devam edecektim. Ne olduğunu da tam anlamadım. Elimden geleni yapacaktım ama olmadı. En son aşırı bir acı hissettim. Yarın daha iyi olacağımı düşünüyorum. Ağrı kesici vurduracağım ve yarın ne olursa olsun oynayacağım

BİRİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Konsey'de haftanın birinci eleme adayı belli oldu. En fazla oyu alan Özgür ilk gitme adayı olarak belirlendi. 8. düellosuna çıkacak olan Özgür kısa bir konuşma yaptı "Sercan 8. düelloda elenmişti kardeşiz belki kaderlerimiz aynıdır bilemem" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.