Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İBO SHOW BU HAFTAKİ KONUKLAR 18 Mayıs: İbo Show yeni bölüm konukları kimler?

İbo Show, her hafta İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana geliyor. Çarşamba akşamları yayımlanan sevilen eğlence ve müzik programına ise birbirinden ünlü isimler katılıyor. Seyirci ise ''bu haftaki İbo Show konukları kim?'' şeklinde sorular yöneltiyor.

|

Star TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen eğlence programı İbo Show'un yeni bölüm tanıtımı yayımlandı ve konuklar da belli oldu. 18 Mayıs Çarşamba akşamı yayımlanan İbo Show'un 43. bölüm konukları haberimizde...

İBO SHOW KONUKLARI 18 MAYIS

İmparator olarak anılan İbrahim Tatlıses'in müzik programı İbo Show, 18 Mayıs Çarşamba akşamı yayımlanıyor. Bu haftaki konukları arasında ise; Muazzez Ersoy, Yücel Arzen, Coşkun Sabah, Hüseyin Tatlı, Kurtuluş Kuş ile Burak Bulut yer alıyor.

İbo Show, 43. bölüm ise çarşamba akşamı saat 20:00'de yayımlandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.