SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ABD ENFLASYON VERİSİ Temmuz ayı ABD enflasyon rakamları açıklandı! İşte oranlar...

ABD tüketici enflasyon verisi açıklandı. Dünyanın gözü bu oranlardaydı. 9.1 olan oranın düşüp düşmeyeceği merak konusu olmuş durumdaydı... İşte açıklanan enflasyon oranları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BU SENE ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM GELECEK Mİ? 2024 Asgari ücret ara zammı olacak mı? Bakan Işıkhan'dan son açıklama!
  2. MEMUR 4 AYLIK ENFLASYON FARKI 2024: Memur 2024 Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık memur enflasyon farkı ne zaman netleşecek?
  3. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON TABLO | SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  4. KPSS ADAY GİRİŞİ: ais.osym.gov.tr 📍 KPSS Lisans başvuru ekranı açılıyor! KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru ve sınav tarihleri ne zaman başlayacak?
  5. ARNAVUTKÖY PROJESİ KURA ÇEKİMİ 2024: THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman, saat kaçta? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  6. CUMA NAMAZI SAATİ KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 3 MAYIS Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
  7. EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
  8. BEKLENMEDİK VEDA! 🏃‍♂️ SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti?
  9. NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI YARIN AÇIKLANIYOR! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE)
  10. 2023-2024 SÜPER LİG SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR? Trendyol Süper Lig kalan maçlar (Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.