SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AĞRI BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Ağrı'da bayram namazı saat kaçta? İl il Ramazan Bayramı namaz vakti

Müslümanların en önemli ibadetlerinden birisi olan bayram namazı 21 Nisan Cuma günü idrak edilecek. İslam dünyası bayram namazını kılmak için camilerde toplanacak ve bayramlaşacak. Bayramlarda kılınan bayram namazı saatleri ilden ile değişiklik gösteriyor. Diyanetin il il açıkladığı bayram namazı vakitleri ile Ağrı’da namazın ne zaman kılınacağı belli oldu. Ağrı bayram namazı saati 2023 ne zaman? Ağrı'da bayram namazı saat kaçta? İl il Ramazan Bayramı namaz vakti...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MUHARREM AYI TARİHİ 2024: Aşure günü ne zaman, hangi ay, ayın kaçında?
  2. AÇIK LİSE 3. dönem sınavları ne zaman? 2024 AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
  3. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ! ZTK finali nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  4. 108. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  5. GS-FB DERBİSİ NE ZAMAN, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti ne zaman satışa çıkacak?
  6. MEMUR SERVİSLERİ KALKTI MI, servisler kalkıyor mu? Kamuda Tasarruf Paketi: Kamuda servisler kalkacak mı?
  7. ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI MEBBİS 👩‍🏫👨‍🏫 MEB Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanır?
  8. İstanbul için anlık hava durumu ve diğer illerin 5 günlük hava durumu dereceleri
  9. Survivor 2024: All star haberleri 🏝 Survivor ne zaman bitecek, final ne zaman? 2024 Survivor final ödülü ne kadar?
  10. 13 Mayıs 2024 Pazartesi: Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyreği taktı? Gelinim Mutfakta puan durumu 13 Mayıs 2024 tablosu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.