SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

anadolu.edu.tr takvimi ✅ AÖF sınavları ne zaman? 2024 AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri

AÖF sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavlarına katılım sağlayacak öğrenciler, takvim hakkında araştırmaya geçti. Peki AÖF sınavları ne zaman? İşte 2024 AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri takvimi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KURBAN HABERLERİ 🐂 Kurban Bayramı ne zaman? 2024 Kurban Bayramı ayın kaçında, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
  2. Az önce deprem mi oldu? 📊 Son depremler Türkiye > Son dakika deprem haberleri! Nerede ve kaç şiddetinde deprem oluştu?
  3. 2024 Yılının Babalar Günü ne zaman, hangi gün? 👨‍👧 Bu sene Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?
  4. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak?
  5. 19 Mayıs mesajları + Atatürk sözleri 💌 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şiirleri (ilkokul, ortaokul, lise) 2024
  6. TOPLU ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?
  7. RESMİ TATİL HABERLERİ 📅 19 Mayıs resmi tatil mi? Özel sektöre, işçilere 19 Mayıs resmi tatil mi?
  8. 20 MAYIS 2024 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? MEB ve YÖK'ten açıklama var mı? 20 Mayıs okullar ve üniversiteler resmi tatil mi? İşte son güncel durum
  9. İŞTE YENİ PROGRAM 🎉 Bu seneki 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? İstanbul'da 19 Mayıs etkinlikleri, konserleri, gösterileri kutlama programı 2024
  10. 19 Mayıs yarın dershaneler açık mı, resmi tatil mi? 19 Mayıs bu hafta sonu dershaneler, kurslar (müzik, tiyatro, dil, spor vs) resmi tatil mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.