SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YENİ EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ; Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? 2023 Bayram ikramiyesi ödemeleri hangi tarihte yapılacak?

Emekli bayram ikramiyesi her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan önce ödeniyor. İlk olarak 2018 yılında ödenmeye başlanan bayram ikramiyeleri son iki yıldır 1.100 TL olarak ödeniyordu. Peki 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman, hangi tarihte ödenecek?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hemşireler Günü mesajı, sözleri 2024 > Hemşireler Günü mesajları ve görselleri
  2. Yeni tasarruf paketi nedir? 2024 Kamu tasarruf paketi planı maddeleri 2024
  3. Bu senenin Babalar Günü ne zaman? ✨ 2024'ün Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?
  4. TARİHTE BUGÜN 🗓 Bugün günlerden ne günü? 12 Mayıs Pazar bugün ne kutlanıyor, Anneler Günü mü?
  5. YENİ MESAJ HABERLERİ 📳 ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 🎀 Anneler Günü mesajları, sözleri, resimleri: Anneye, kaynanaya, ablaya, arkadaşa, hamileye Anneler Günü mesajı
  6. BUGÜNKÜ DEPREM HABERLERİ AFAD/KANDİLLİ | Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem haberleri: Deprem mi oldu?
  7. MEB TAKVİMİ 🔔 Okullar ne zaman kapanacak? 2024 Okullar ne zaman tatil, yaz tatili hangi ayda, hangi gün başlıyor?
  8. YENİ KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2024 Kurban Bayramı bu yıl hangi günlerde kutlanacak, bayram tatili kaç gün olacak? İşte bu seneki Kurban Bayramı takvimi
  9. tcmb.gov.tr takvimi 📌 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 Mayıs Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında?
  10. Dikey Geçiş Sınavı DGS BAŞVURU EKRANI 2024: DGS başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM GİRİŞ DGS başvuru nasıl yapılır, son gün ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.