SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TRABZON SON DEPREMLER: Trabzon'da deprem mi oldu? Trabzon'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi

Trabzon'da meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki, Trabzon'da deprem mi oldu? Trabzon'da son 24 saat içerisinde nerede deprem meydana geldi? İşte Trabzon son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. LGS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? LGS sınav yerleri belli oldu mu? LGS'ye kaç gün kaldı?
  2. SON DAKİKA DEPREM AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Son depremler listesi
  3. Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili hangi tarihte başlıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? İşte 2024 karne günü tarihi!
  4. Bekçi alımı başvuruları ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği şartları nedir?
  5. İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI MEB SORGULAMA EKRANI 👨‍🏫👩‍🏫 2024 Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı ve ne zaman belli olur? Öğretmenlerin il içi atama sonuçları!
  6. 2024 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN, hangi Pazar kutlanacak? Babalar Gününe kaç gün kaldı? İşte en güzel Babalar Günü hediyesi önerileri
  7. FED FAİZ KARARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ABD Merkez Bankası FED faiz toplantısı tarihleri
  8. YKS ÜNİVERSİTE SINAVI GİRİŞ YERİ SORGULAMA 2024: Üniversite Sınavı (TYT-AYT-YDT) ne zaman, saat kaçta? ÖSYM YKS giriş yerleri açıklandı mı?
  9. SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Surivor'da 2. gitme adayı kim oldu?
  10. EMEKLİLERE YÜZDE 15 İNDİRİM çıktı mı, nerelerde geçerli? Emekli destek paketinde neler var?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.