Geri Dön
Ay yengeç burcunda

Ay yengeç burcunda

10 Ocak 2020 saat 22:21 de 20°00’ Yengeç burcunda Yeni ay konumunda bir Ay tutulması gerçekleşecektir.

Emel Açıkel
Emel Açıkel

Yükselen burç Başak burcudur. İletişim gezegeni Merkür karşıtlığı yaşanacağı bu Ay Tutulmasında duygularınızı ifade edemeyeceksiniz. Yeni aylar başlatma enerjisi içerir. Tutulma öncesi ya da sonrası başlamak için karar aldığınız ya da alacağınız her ne varsa bu konuda duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. Satürn ve Plüton’un Merkür ile kavuşum halinde olması ve buna Ay karşıtlığı olması; kendinizi ifade etmekte sıkıntı yaşayacağınızı ve bunun sizi zorlayacağını göstermektedir. Plüton; duygusal patlamalara sebebiyet verebilir.

Haberin Devamı

Maddi kaynaklarınızı denge tutmanız gerekmektedir. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Borç isteyenlere para vermekten kaçının. Yakın çevrenizdeki insanlarla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Aile içi gerginlikler, inatlaşmalar yaşanabilir uzak durunuz. Bu tutulmanın etkisi ile çocuklarınıza karşı fazla sıkı, disiplinli davranmaktan kaçının. Duygusal yıkıma sebep olabilirsiniz. İlişkilerinizde aldatılmalar ve ani tartışmalar gündeminize gelebilir. Bazılarınızın evlilikleri bitme noktasına gelebilir. Sakin ve uzlaşmacı olmaya çalışın.

Türkiye Yorumu:

Tutulma 2 – 8 aksında meydana gelmektedir. Halkın maddi kaynaklarında azalmanın olduğu, hukuksal sorunların baş gösterdiği ve yabancı ülkelerle mali ilişkilerde sorunların artacağını göstermektedir. Ülkenin dış borçlarının gündeme geleceği ve yaptırımların uygulanacağı; vergiler de artış olacağını göstermektedir. Basın yayın organlarıyla ilgili olaylar gündeme gelecektir.

Benzer İçerikler