Geri Dön
Haftalık burç yorumları (13 Kasım - 19 Kasım 2023)

Haftalık burç yorumları (13 Kasım - 19 Kasım 2023)

13 Kasım 2023 - 19 Kasım 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

13 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Bu haftaya Akrep burcunda meydana gelecek Yeni Ay ile başlıyoruz. Uranüs etkili bu Yeni Ay'ın etkisi yaklaşık bir ay sürecek. Anın yükseleni Oğlak burcu olacak. Sosyal değişimler olabilir. Hayatınızda deprem etkisi yaratacak ani olaylar yaşanabilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şiddetli hava olayları ve yağışlar görülebilir. Yeni Ay; Yengeç, Oğlak, Başak ve Balık burçları için fırsatlar getirirken Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçlarının ise dikkatli olması gerekir.13 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Bu haftaya Akrep burcunda meydana gelecek Yeni Ay ile başlıyoruz. Uranüs etkili bu Yeni Ay'ın etkisi yaklaşık bir ay sürecek. Anın yükseleni Oğlak burcu olacak. Sosyal değişimler olabilir. Hayatınızda deprem etkisi yaratacak ani olaylar yaşanabilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şiddetli hava olayları ve yağışlar görülebilir. Yeni Ay; Yengeç, Oğlak, Başak ve Balık burçları için fırsatlar getirirken Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçlarının ise dikkatli olması gerekir.

Haberin Devamı

14 Kasım 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. İletişim yoğunluğunuz olabilir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

15 Kasım 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek sekstil açı olacak. İkili ilişkilerinizde beklenmedik tanışmalar ve fırsatlar yaşanabilir. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

16 Kasım 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleye doğru Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açılardan birincisi Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı, ikinci önemli açı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacak. İkili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Özellikle evli çiftler tartışmalardan ve kavgalardan uzak durmalı.

Haberin Devamı

17 Kasım 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. İki önemli açı gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Birincisi Mars ve Neptün arasında yaşanacak trine açı, ikinci yaşanacak açı ise Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Sezgilerinize güvenin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve en önemlisi bunlar için bugün mutlaka harekete geçin. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirin.

18 Kasım 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Güneş ve Mars kavuşma pozisyonu kesinleşecek. Öğle saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Hareketli ve enerjik bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde tartışma, kavga, kaza gibi şiddet içeren konulardan uzak durmalısınız.

19 Kasım 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Haftanın genel yorgunluğunu atmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ilginizi çekebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da partnerinizle birlikte ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü aile ve evle ilgili konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da partnerinizle birlikte ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri imza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Başak

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşanabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile ve ev ile ilgili konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da partnerinizle birlikte ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da partnerinizle birlikte ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları daha çok dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları ön plana çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları daha çok dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konularına ağırlık verebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla ilgili alacaklarınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları daha çok dikkatinizi çekebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları dikkatinizi çekebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları dikkatinizi çekebilir, felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler